Wauw: de Vogue cover van Kate Moss en dochter is prachtig

Als je gevraagd wordt om te poseren voor de cover van Vogue hoef je waarschijnlijk niet twee keer na te denken. Toen de...

Lees ook

Als je gevraagd wordt om te poseren voor de cover van Vogue hoef je waarschijnlijk niet twee keer na te denken. Toen de Italiaanse Vogue Kate Moss en dochter Lila Grace vroeg hebben ze ja gezegd en zoals de Mossjes betaamd is er een prachtige foto uitgekomen.

Kate poseerde op 19-jarige leeftijd voor het eerst voor Vogue, haar zusje deed het toen ze slechts 18 jaar oud was. En de dochter van Kate? Die is slechts 13 jaar oud en heeft nu dus al de Italiaanse Vogue op haar cv staan! Vogue Italia plaatste de foto van Kate Moss en dochter Lila op Instagram, waarschijnlijk omdat ze erg trots zijn dat ze dit duo wisten te strikken. Begrijpelijk, want het is vrij zeldzaam dat Kate samen met haar dochter wil poseren voor een cover.

Is Lila geen plaatje? Ondanks dat ze haar achternaam al mee heeft biecht ze op dat ze niet de behoefte heeft om in de voetsporen van haar moeder te treden.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook