Dé truc tegen droge nagelriemen

Niets zo vervelend als droge handen en droge nagelriemen, maar gelukkig kun je jouw nagelriemen heel goed verzorgen met...

Niets zo vervelend als droge handen en droge nagelriemen, maar gelukkig kun je jouw nagelriemen heel goed verzorgen met de nodige huis-tuin-en-keukenmiddeltjes. Ben je benieuwd wat dé truc is om droge nagelriemen weer zacht te maken? Kijk dan snel verder.

Eigenlijk is het heel simpel: het enige wat je nodig hebt is olie en glycerine. Wat voor olie je wil gebruiken is maar waar je voorkeur naar uitgaat, maar als je de video volgt heb je olijfolie, kokosolie, glycerine en lavendelolie nodig. Voor de precieze hoeveelheden kun je de stappen in de video volgen. Verwarm de olijfolie au bain marie, voeg dan de kokosolie en de glycerine toe. Vergeet niet om het goed door te roeren! Eenmaal van het vuur hoef je alleen nog maar wat druppeltjes lavendelolie toe te voegen voor een heerlijke geur. Masseer het goedje vervolgens iedere avond in de nagelriemen, et voilà. Zachte nagelriemen in een handomdraai.

Lees ook:

Laatste nieuws