Dit gezonde ritueel laat je van binnenuit stralen

De geheime tip voor een stralend huidje? Drink elke ochtend lauwwarm water met citroen erin. Maak dit onderdeel van je v...

De geheime tip voor een stralend huidje? Drink elke ochtend lauwwarm water met citroen erin. Maak dit onderdeel van je vaste ritueel en je zult zien dat je meer gaat stralen. #LetItGlow

LEES OOK: 11X GEMAKKELIJK DETOXEN

Ten eerste verbetert het je spijsvertering en geeft het je stofwisseling een goede start. Dus drink het vooral in de ochtend en je begint de dag meteen goed. Het drinken van citroenwater op een lege maag stimuleert de productie van gal en maagsappen, wat ervoor zorgt dat je voedsel de rest van de dag beter verteerd wordt.

Natuurlijke detox

De zuren in een citroen zijn bovendien goed voor je lichaam. Ze zorgen ervoor dat je minder snel ziek wordt. Daarnaast functioneert citroen ook als natuurlijke detox voor je lichaam. Het drinken van citroenwater op een lege maag stimuleert de leverfunctie.

Vitamine C

Citroenwater is geweldig voor je huid. Het verdrijft gifstoffen en daarom verbetert het je teint en kan je huid zichzelf sneller vernieuwen. Er zit veel vitamine C in citroen. Die vitamine is essentieel voor het in stand houden van collageen in de huid (collageen zorgt ervoor dat de huid soepel blijft, dus minder rimpels). En nu héél snel naar de supermarkt om citroenen in te kopen!

 

BEELD: BSR AGENCY

 

Laatste nieuws