5 trends die nooit uit de mode gaan

Van sommige trends weet je dat ze nooit uit de mode raken. Het zijn van die typische items die iedere vrouw in haar kast...

Lees ook

Van sommige trends weet je dat ze nooit uit de mode raken. Het zijn van die typische items die iedere vrouw in haar kast nodig heeft en die zo tijdloos zijn dat je ze niet alleen bijna het hele jaar kunt dragen, maar ook de jaren daarna. Wij selecteerden vijf van deze trends.

1. Skinny jeans

Een strakke broek zoals skinny jeans kun je het hele jaar dragen. Inmiddels zijn we al jaren verknocht aan de wortelbroek, zoals het tijdens de comeback van de skinny genoemd werd. Je hebt ‘m op z’n minst nodig in een denimkleur, maar in het zwart en grijs is ook aan te raden.

2. Col

De col had even een momentje deze winter. Bijna iedere jurk of top die je tegenkomt heeft een col, maar in principe is het geen heel nieuwe trend. De col is, vooral tijdens de koude maanden, een absolute musthave basic in je kast.

3. Blazer

Of je ‘m nu het liefst oversized of juist getailleerd ziet: de blazer is on-mis-baar. Iedere outfit maak je net iets netter door dit jasje eroverheen te dragen en ook dit is typisch zo’n kledingstuk dat het hele jaar door kan.

4. Little Black Dress

Vanaf jongs af aan wordt je al verteld dat een LBD een kledingstuk is dat iedere vrouw in de kast moet hebben. Voor je werk, maar ook voor een avond uit of een date. Zo’n zwarte jurk die als gegoten zit is een trend voor altijd.

5. Trenchcoat

Als je nog maar één jas zou mogen hebben dan zou het ongetwijfeld een trenchcoat zijn. Klassiek, stijlvol en op ieder seizoen aan te passen. Wist je dat dit voorjaar een vernieuwde versie van de trenchcoat helemaal hot is? Hier lees je er meer over.

Shop de tijdloze trends hieronder:

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook