Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, vooral bij onze collega’s van ‘Story’. Maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Rafael gelooft weer in de liefde door Estavana

Estavana Polman heeft flink wat losgemaakt bij Rafael van der Vaart. Zij is namelijk dé reden dat Raf weer vertrouwen in de liefde heeft. Zij begrijpt precies wat hij nodig heeft en dat komt voor hem dan weer goed uit. Lees hier alle details.

Sylvie viert haar 38ste verjaardag

Om in de Van der Vaart-sferen te blijven: Rafs ex Sylvie Meis vierde deze week haar 38ste verjaardag. Ze maakte er iets bijzonders van met een uitgebreid diner en taart (ja, echt). Zie hier het bewijs:

Isa Hoes wil meer seks

Isa Hoes trekt in de nieuwste LINDA. een boekje open over haar seksleven. Wat blijkt? Isa schijnt meer seks te willen nu ze in de overgang is. Daar blijft het niet bij: ze begint ook over trio’s. Hier lees je meer over het interview.

André Hazes jr. en Monique verwachten een baby

André Hazes jr. en zijn 16 jaar oudere vriendin Monique vertelden maandenlang in alle media dat ze graag samen een gezin wilden stichten en eindelijk is het zover: Monique is zwanger. En zoals dat gaat anno 2016 werd het nieuws via Instagram bekendgemaakt.

Liza Sips is bevallen

Liza Sips heeft ook vrolijk babynieuws, want zij beviel zondagavond van haar eerste kind, Jonathan Robert Manheim. Voor Liza is het een droom die uitkomt, omdat ze altijd al een zoon wilde. Kleine Jonah maakt zijn moeder dus heel gelukkig.

Georgina Verbaan weer helemaal gelukkig in de liefde

Georgina Verbaan is terughoudend als het om haar privéleven gaat, maar toch mag iedereen weten dat ze weer helemaal gelukkig in de liefde is. Ze is gevallen voor een Amsterdamse reclameman en kwam openlijk uit voor haar nieuwe romance door deze foto te delen.

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook