5 modetrends die het deze lente gaan maken

Het voorjaar is inmiddels lang en breed begonnen en de trends zijn bepaald. Wat kun je de komende tijd in de winkels ver...

Het voorjaar is inmiddels lang en breed begonnen en de trends zijn bepaald. Wat kun je de komende tijd in de winkels verwachten? Wij zetten het nog even voor je op een rij.

Ontdek hier welke items we nu veel in het straatbeeld gaan zien. Want mocht je het gemist hebben: dit zijn de grootste trends van nu.

1. Skinny scarf

Qua accessoires zit je deze lente goed met een skinny scarf in het zwart, kakigroen óf met een print. Dit voorjaar zie je ‘m vooral enkel om de nek geslagen, maar je kunt er ook een knoop inleggen. Hier laten we vijf manieren zien hoe je de skinny scarf kunt dragen.

2. Off shoulder

Eén van de grootse modetrends die gaat domineren is de off shoulder-look. Denk aan off shoulder topjes en jurken, want als er één lichaamsdeel gezien mag worden zijn het de schouders wel! Als je je garderobe lente proof wil maken mogen de off shoulder items in ieder geval niet ontbreken. Shop het hier.

3. Duster coat

Deze lente draagt modeminnend Nederland twee soorten jassen: de duster coat en de bomberjack (waarover later meer). Ga je voor chic? Dan is de duster coat dé jas voor jou. Deze lange trenchcoat-jas ga je heel veel zien de komende tijd. Meer weten over de duster coat? Lees dan dit artikel terug.

 

4. Bomberjack

Als je liever casual gekleed gaat kun je de duster coat altijd nog inwisselen voor een stoer bomberjack. Tijdens Fashion Week in Londen, New York en Parijs werd de toon al gezet: de bomberjack is één van de it-jassen van dit seizoen. We vertellen je er in dit artikel meer over.

5. Flared jeans

Wat betreft jeans kun je dit voorjaar vertrouwen op het flared model. Het maakt langer én slanker en daarom is het al reden genoeg om minstens één paar in je kast te hangen. De tijd van de skinny jeans is niet voorbij, maar de flared jeans maakt absoluut een comeback. Hier bekijk je onze favorieten.

Ook handig:

Bron openingsbeeld: Instagram

Laatste nieuws