5 make-up blunders die zo op te lossen zijn

Ben je geen held in het op doen van make-up en maak je af en toe wel eens een blunder? Geen paniek, want dit is dé oplos...
5 make-up blunders die zo op te lossen zijn

Ben je geen held in het op doen van make-up en maak je af en toe wel eens een blunder? Geen paniek, want dit is dé oplossing voor deze 6 veelgemaakte make-up blunders.

1. Je wenkbrauwen zijn te hoekig bijgetekend

De truc van een mooie en natuurlijk ogende wenkbrauw zit 'm in de producten die je ervoor gebruikt. Het belangrijkste wat je nodig hebt, is een zogenaamde 'spoolie'. Met deze tool kun je jouw wenkbrauwen goed in model kammen.

Als je jouw wenkies aan het bijtekenen bent, focus je dan vooral op de onderkant. Teken de wenkbrauw vanaf de onderkant bij en ze zullen nooit te hoekig worden.

2. Je gebruikt teveel foundation

Als je even niet oplet, gebruik je al snel te veel foundation. Dit kan je makkelijk en snel oplossen zonder dat je je hele gezicht weer moet schoonmaken. Pak er een make-up sponsje bij, bijvoorbeeld een beauty blender, maak deze vochtig en dep daarmee een gedeelte van je make-up weg.

flawless

3. Je bent iets te enthousiast met blush

Ben je iets uitgeschoten met je kwast in de blush en heb je het tóch op je gezicht aangebracht? Dan zie je er nu waarschijnlijk als een clown uit en dat wil je niet. De makkelijkste manier om dit te verhelpen, is om met je foundation kwast weer over je wangen te gaan, zodat de blush vervaagt. Problem solved!

4. Je hebt mascara-vlekken op je oogleden

Er is wel eens gezegd dat je eerst moet wachten tot de mascara-vlekken zijn opgedroogd voordat je ze weghaalt met een wattenstaafje. Maar uit de praktijk blijkt dat je de mascara-vlekken juist meteen met een nat wattenstaafje moet weghalen. Het eindresultaat is dan sneller en schoner.

5. Je huid oogt droog onder je make-up

Oogt je huid nog heel droog nadat je alle make-up hebt aangebracht? Dan is de oplossing primer. Breng na je dagcrème eerst een primer aan voordat je je foundation op doet. Je zult zien dat je huid er mooier uit zal zien.

]]>

Meer make-up tips?

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f70736750acf', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws