Een kijkje in de absurde sportkledingkast van Khloé Kardashian

Alsof een walk-in closet niet jaloersmakend genoeg is: Khloé Kardashian doet er nog een schepje bovenop. Je gelooft nooi...

Lees ook

Alsof een walk-in closet niet jaloersmakend genoeg is: Khloé Kardashian doet er nog een schepje bovenop. Je gelooft nooit hoeveel sportspullen ze heeft in haar sportkledingkast!

De realityster leidt een gezonde levensstijl, waarbij ze healthy eet en veel sport. En dus heeft ze ook een walk-in closet speciaal voor haar sportkleding en -accessoires.

En omdat Khloé de beroerdste niet is, geeft ze ons een kijkje in die sportkledingkast. Of beter gezegd: sportkledingkamer. En ze laat ons ook zien hoe ze haar spullen indeelt.

Khloé is een opruimfreak: de realityster houdt van schoon en opgeruimd, en gaat daar soms best ver in. Op haar app heeft Khloé al laten zien hoe ze haar koelkast organiseert (zo’n geordende koelkast heb je nog nóóit gezien) en nu geeft ze ook tekst en uitleg bij haar sportkledingkast.

sportkledingkast © YouTube

Kleine kans dat jij net zoveel spullen hebt als Khloé, maar je kunt er toch wat van opsteken. Want eerlijk is eerlijk: wie droomt er niet van zo’n grote en georganiseerde kledingkast zoals die van Khloé?!

Bekijk hier hoe Kendall, Kylie en Khloé undercover over straat gingen.

Laatste nieuws

Zie ook