Dit is dé nieuwe wastip

Dit is dé nieuwe wastip. Ladies en gentlemen opgelet, want dit soort tips maken ons wasleven stukken makkelijker. Vanaf...

Lees ook

Dit is dé nieuwe wastip. Ladies en gentlemen opgelet, want dit soort tips maken ons wasleven stukken makkelijker. Vanaf nu gooien we massaal zwarte peper in de wasmachine. Waarom? Nou vanwege het kleurbehoud. Kleur is altijd een ding. Als je wilt dat je kleding zo lang mogelijk meegaat, kun je het ’t beste gewoon nóóit wassen. Maar ja, daar word je zelf niet blij van en de mensen met wie je dag doorbrengt al hélemaal niet. Zwarte peper is dé oplossing. Peper zorgt er voor dat je kleding niet vaal wordt. Hoe? De peper scrubt de zeepresten van het kledingstuk af. Zeepresten zorgen ervoor dat de kleur van je kleding een stuk minder mooi wordt. En met peper worden die resten gewoon weggespoeld, zonder dat het in je lievelingsjeans of jasje gaat zitten.

Peper in je wasmachine

peper in je was

Wasrecept: Voeg een theelepel peper toe aan je wasmiddel en doe je was koud! Da’s beter voor je outfits en voor het milieu. Win-win.

Gaan jullie het testen? Let us know!

 

Laatste nieuws

Zie ook