5 looks van dit prachtkoppel

5 looks van dit prachtkoppel. Zanger John Legend is vandaag jarig, hij wordt 37. Sowieso dat deze man een feestje gaat v...

Lees ook

5 looks van dit prachtkoppel. Zanger John Legend is vandaag jarig, hij wordt 37. Sowieso dat deze man een feestje gaat vieren met zijn vrouw Chrissy Teigen. Niet alleen omdat hij jarig is, maar ook omdat Chrissy zwanger is van een dochtertje! Chrissy vertelde afgelopen week zelf dat hun toekomstige kindje een meisje wordt en uiteraard is het koppel ontzettend blij. Ze kondigden in oktober de zwangerschap aan en Chrissy vertelde dat het niet vanzelfsprekend was voor haar om zwanger te worden. Wij zijn ontzettend blij voor dit mooie koppel dat het gelukt is en kunnen niet wachten tot het kleintje er is. Om het wachten wat draaglijker te maken en omdat John jarig is, delen we vijf rode loper foto’s. Welke is jouw favoriet? Stem!

MTV Video Music Awards

Onze favoriete look, alleen al omdat Chrissy’s babybuikje duidelijk te zien is. Heeft er iemand ooit een zwangere vrouw gezien die er zo sexy uitziet als zij? En John zijn leren broek past perfect bij deze sexy look.

John Legend John Legend © Getty Images

Academy Awards

Als je zo’n vrouw aan je zijde hebt, heb je niet meer nodig dan een zwart pak. De lichtblauwe kleur van Chrissy’s jurk is goddelijk.

John Legend John Legend © Getty Images

A+E Networks ‘Shining A Light’ Concert

Wat een cool koppel! Deze rock outfits zijn perfect op elkaar afgestemd.

John Legend John Legend © Getty Images

DirecTV Super Saturday Night

We love the dress, maar John steelt hier toch echt de show in zijn bordeaux kleurige pak en schoenen. Love it!

John Legend John Legend © Getty Images

Golden Globe Awards

Wauw deze jurk van Chrissy is in één woord: geweldig! Een outfit om ‘u’ tegen te zeggen.

5 looks van dit prachtkoppel John Legend © Getty Images

[poll id=”137″]

Laatste nieuws

Zie ook