Tweede kerstdag met Jared

Tweede kerstdag met Jared. Deze knappe acteur en zanger is vandaag jarig, hij wordt alweer 44! Jared heeft een nogal eig...

Lees ook

Tweede kerstdag met Jared. Deze knappe acteur en zanger is vandaag jarig, hij wordt alweer 44! Jared heeft een nogal eigenzinnige look. Als we niet zouden weten dat hij zo’n ontzettende player is, zouden we gaan twijfelen of hij niet voor de mannen valt. Zijn outfits zijn altijd een tikkeltje aan de vrouwelijke kant. But that’s why we love him. Zijn looks zijn altijd verrassend. Deze man is namelijk een echte kameleon: hij switcht van ‘Jezus’ haar, naar baard, naar blond, naar roze. En ook zijn outfits vervelen nooit. Wat niet wil zeggen dat we ze allemaal even mooi vinden…

Blue eyes, blue vest

Jared heeft de kleur van zijn blazer perfect afgestemd op zijn blauwe ogen. We zouden er bijna in verdrinken. Maar dan zien we die glitter schoentjes met blauwe sokken erin en krijgen we toch onze twijfels. Gewaagd, dat wel.

Tweede kerstdag met Jared Jared Leto © Getty Images

Indiana Jones

Deze look is best cool: zwarte hoed, baard en jasje met print.

Jared Leto Jared Leto © Getty Images

Meet Jezus

Het lila pak, de spierwitte schoenen, de dromerige blik en het lange haar. Als Jezus nu had geleefd, had hij er zeker zo uitgezien.

Jared Leto Jared Leto © Getty Images

Scandinavische bergwandelaar

We hopen dat Jared deze outfit droeg, omdat hij ergens een bergwandeling ging maken. Maar we vrezen van niet. En dan dat platinablonde haar… What was he thinking?

Jared Leto Jared Leto © Getty Images

Rudolf Leto

No comment.  

Jared Leto Jared Leto © Getty Images

Man in pink

Dat hemd… Het matcht in ieder geval mooi met zijn haar. Oh, let ook zeker eens op zijn schoentjes!

Jared Leto Jared Leto © Getty Images

[poll id=”135″]

Laatste nieuws

Zie ook