Best dressed: Jennifer Lawrence

Best dressed: Jennifer Lawrence. De 25-jarige actrice schitterde in een bordeaux/paarse jurk tijdens de premiere van de...

Lees ook

Best dressed: Jennifer LawrenceDe 25-jarige actrice schitterde in een bordeaux/paarse jurk tijdens de premiere van de laatste Hunger Games film: Mockingjay Part 2. Jennifer werd wereldberoemd met haar rol als Katniss Everdeen. Dat vond ze niet altijd even makkelijk, zo vertelt ze aan People magazine:

Je hele wereld is anders. Je voelt je niet anders, maar mensen reageren wel anders. Ik heb daar een paar jaar aan moeten wennen.

Gelukkig weet Jennifer inmiddels hoe ze om moet gaan met de roem:

Ik leef nu heel geïsoleerd. Ik heb een nieuw idee van wat normaal is. Ik voel me normaal en gelukkig. Maar dat heeft wel even geduurd. Bekend zijn geeft je een heel geïsoleerd gevoel.

Christian Dior

Maar nu over naar het belangrijkste deel: haar look tijdens de premiere. Want wauw: de actrice zag er weer prachtig uit. Ze droeg een bordeaux/paarse jurk van modeontwerper Christian Dior met een erg diepe V-hals. Deze jurk schreeuwt gewoon glamour en Jennifer maakt de look dan ook perfect af met opgestoken haar en bling bling oorbellen. Love it!

Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence © Getty Images

Oeps, daar gaan ze!

Maar ondanks haar glamoureuze outfit bleef miss Lawrence uiteraard weer gewoon zichzelf…

In de stijl van Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence © Getty Images

Crazy girl

Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence © Getty Images

Wat vind jij van Jennifers look? Yay or nay?

Laatste nieuws

Zie ook