Breaking! Olivier Rousteing over de Balmain X H&M-collectie

H&M heeft zojuist twee korte video's vrijgegeven waarin Olivier Rousteing vertelt over zijn samenwerking met H&M. Hij ge...

Lees ook

H&M heeft zojuist twee korte video’s vrijgegeven waarin Olivier Rousteing vertelt over zijn samenwerking met H&M. Hij geeft alvast een sneak peak over de Balmain X H&M-collectie. De collectie zal vanaf 5 november in de winkels zijn.

In het eerste filmpje vertelt hij vooral over de collectie. Het tweede filmpje moet je ook echt even zien, want dan hoor je meer over Olivier zijn jeugd en het leven in de modewereld.

In mei werden de eerste kledingstukken al onthuld, door vriendinnen Kendall Jenner en Jourdan Dunn op de rode loper bij de Billboard Music Awards. H&M en Balmain vragen steun van hun fans door middel van de hashtag #HMBalmaination. “Ik wil mijn generatie aanspreken en laten zien wat mijn doel is als ontwerper. H&M geeft me de unieke kans om iedereen kennis te laten maken met de wereld van Balmain, om een deel van de droom te vangen en een wereldwijde #HMBalmaination te creëren: een beweging van saamhorigheid, gestimuleerd door een hashtag. Deze samenwerking was voor mij heel logisch: H&M is een merk waarmee iedereen zichzelf kan associëren. Het gaat om een gevoel van eenheid, en daar kan ik mezelf helemaal in vinden”, zegt Olivier Rousteing.

Olivier Rousteing Balmain X HM Olivier Rousteing © Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook