Hoe is het met de HNTM winnaressen?

We hebben allemaal minstens één seizoen van Holland's Next Top Model gezien. We love the drama, de mooie foto's, het som...
Hoe is het met de HNTM winnaressen?

We hebben allemaal minstens één seizoen van Holland's Next Top Model gezien. We love the drama, de mooie foto's, het soms harde oordeel van de jury en de concurrentiestrijd tussen de dames. Hoe is het met de HNTM winnaressen?

Seizoen 1

Sanne Nijhof (27)

De allereerste winnaar ooit. Volgens de makers was haar Engels niet zo goed, maar volgens Sanne waren de opnames zo geknipt dat het leek of ze niet uit haar woorden kwam... Anyway, ze won de Supermodel of the World van modellenbureau Ford en werkte voor Marie Claire, Glamour, Elle en Beau Monde. Ook liep ze shows voor onder andere Tommy Hilfiger en werkte ze als model voor Maybelline en Swarovski.

Sanne Nijhof

Sylvia Geersen (29)

Sylvia behaalde de tweede plaats. Hierna deed ze nog werk als model, maar was ze vooral te zien op tv. Ze verscheen in reclames van Mora, deed mee aan Expeditie Robinson en bracht de real life soap Sylvia’s Secrets uit over het afkicken van haar cocaïne verslaving. Ook bracht ze de single Give it to me uit. Ps.: Sylvia staat in Beau Monde 13!

Sylvia Geersen

Sneak peek...

Sneak preview @beaumonde_nl#hotelstory #flashinglights #beaumondemagazine

Een foto die is geplaatst door Sylvia Geersen (@sylviageersen) op

Ovo Drenth

Ovo staat onder contract bij Max Models en doet nog steeds veel modellenwerk. You go girl!

Ovo Drenth

Seizoen 2

Kim Feenstra (30)

De winnares is het gezicht van sieradenlijn Zinzi, loopt veel shows voor Nederlandse ontwerpers en verscheen in de film Verliefd op Ibiza. Ondanks dat ze vroeger werkte als escortgirl, een taakstraf moest doen omdat ze een pinpas stal, er naaktfoto's verschenen en ze een boete moest betalen vanwege een vechtpartij in een discotheek heeft Kim het ver geschopt. Girlpower!

Kim Feenstra

Seizoen 3

Cecile Sinclair (28)

Cecile doet nog steeds modellenwerk in Nederland en het buitenland. Ze liep shows voor onder andere Betsy Johnson en Acne.

Cecile Sinclair

Seizoen 4

Ananda Marchildon (28)

Ze kreeg een contract bij Elite Models, maar lag al snel terug buiten omdat haar kont te dik zou zijn... Ananda spande een rechtszaak aan. Ze won, en terecht. Helaas doet ze nu geen modellenwerk meer.

Ananda Marchildon

Patricia van der Vliet (26)

Patricia was geen winnares, maar heeft het ver geschopt. Ze woont in New York en werkt voor de grootste modehuizen ter wereld, zoals Burberry, Chanel, Prada en Louis Vuitton. Wauw!

Patricia van der Vliet

Seizoen 5

Tamara Slijkhuis (23)

Tamara is goed bezig. Ze staat onder contract bij bureaus in New York en Londen, siert de covers van bladen als Elle en was te zien in een campagne van Miu Miu samen met Doutzen Kroes.

Tamara Slijkhuis

Elise Winklaar

Ze werd tweede, maar staat wel onder contract bij Touché Models.

Elise Winklaar

Riquelle Pals

Ze won niet, maar iedereen herinnert zich haar door de ruzies met Fred van Leer. Ze staat onder contract bij verschillende modellenbureaus.

Riquelle Pals

NU OOK IN BEAU MONDE

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f04d235788f5', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws