Granny Panties zijn hot!

Sorry, Sisquo, je Thong Song was al lichtelijk oud, maar de thong zelf nu echt ook. In een recent artikel in de New York...

Lees ook

Sorry, Sisquo, je Thong Song was al lichtelijk oud, maar de thong zelf nu echt ook. In een recent artikel in de New York Times, betoogt Bernadette Kissane, een analyst bij Euromonitor, het volgende:

We merken dat Millennials het stoer vinden om de billen toch wat meer te bedekken. De string is passé.

De slipster

Twee maanden geleden kon je al in de New York Times lezen dat normcore het nieuwe hipster was. Normcore draait om juist niet opvallen, om blending in. De slip is de normcore voor lingerie. In plaats van piepkleine flosdraadjes, kiest men nu voor conservatieve (lees: volledig bedekte) lappen stof, zonder opsmuk en overbodige versieringen. En dat is best leuk! Kijk maar naar Cameron Diaz in Charly’s Angels.

Verschillende merken geven gehoor aan de slipsters, of het nu om brazilians, boyshorts, hipsters of hoge taille slips gaat. We kunnen er niet meer om heen…

Granny Panties zijn hot

De fascinaties met granny panties oftewel oma slips, komt niet als een verrassing. We zijn nu eenmaal nostalgisch aangelegd. Zo maken de 70s deze zomer hun terugkeer en kijk maar naar social media trends als #throwbackthursday en #flashbackfriday. Daarom in deze fashion editor’s pick: onze favoriete granny panties op een rij, van hoge taille slips en boy shorts tot hipsters.
[sm-product-feed id=”21786″]

No more…


Wat vinden jullie van deze trend?

Laatste nieuws

Zie ook