Hoe draag je Boyfriend Jeans

AsosDeze week deelt onze fashion editor tips & tricks over hoe je de boyfriend jeans het beste kunt dragen. Het is alwe...

Lees ook

Faith Dwight Black Mule Heeled Sandals AsosDeze week deelt onze fashion editor tips & tricks over hoe je de boyfriend jeans het beste kunt dragen. Het is alweer vijf jaar geleden sinds Katie Holmes voor het eerst met een paar baggy jeans gesignaleerd is. Waarschijnlijk een oudje van Tom destijds, maar Katie zette wel een trend. En wat ons betreft is de boyfriend jeans een blijvertje. Helemaal nu er steeds meer slim fits komen en celebs laten zien dat het toch wel een erg stijlvolle look kan zijn. Combineer en leer!

See by Chloé Kay crossbodytas van leer See by Chloé
De boyfriend jeans is er in elke wash. Van ultra licht tot donker en ga zo maar door. De look kan – mits goed gecombineerd – zelfs erg chic zijn. Kijk maar naar Kate Mara (bekend van o.a. House of Cards). Draag de jeans met een mooie sandaal met hak en bijvoorbeeld een geruite cropped top… Maak het af met een stoere tas, bijvoorbeeld de Kay Crossbody tas van See by Chloé.

Deze zomer draait het om tegenstellingen: een vrouwelijke rok met brogue schoenen, een op maat gesneden broekpak met sneakers, en de boyfriend jeans met een mooie vrouwelijke sandaal. Dit zijn onze favoriete boyfriend jeans:

[sm-product-feed id=”21338″]

Laatste nieuws

Zie ook