Alexa Chung wacht met uitbrengen modelijn

In augustus 2012 kondigde ze al aan bezig te zijn met het ontwerpen van een modelijn, maar it-girl Alexa Chung wacht op...

Lees ook

alexaheader

In augustus 2012 kondigde ze al aan bezig te zijn met het ontwerpen van een modelijn, maar it-girl Alexa Chung wacht op het perfecte moment met het uitbrengen ervan. “Ja, ik plaag de wereld. Maar de lijn komt pas naar buiten als het moment perfect is”, aldus Chung. Lees hier meer!

Multitalent
Veel mensen denken dat Alexa nauwelijks iets uitvoert en haar geld verdient met knap zijn en af en toe over een rode loper paraderen: “Er is echt een misverstand ontstaan over wat ik precies doe. Soms zeggen vrienden tegen me: Wat bedoel je, je hebt een artikel geschreven? Schrijf jij dan?” In 2007 schreef Chung een wekelijkse column voor The Independent en daarna werd ze redactrice bij de Britse Vogue. In 2013 bracht ze haar eerste boek It uit.

Label
De eerste modelijn van Chung stond op de planning voor dit voorjaar, maar Alexa houdt haar lippen stijf op elkaar over de verdere details. We wachten geduldig af.. .

Laatste nieuws

Zie ook