Rita Ora x Adidas

Rita Ora heeft in samenwerking met sportmerk Adidas een exclusieve collectie ontworpen. Lees hier meer én bekijk alvast...

Lees ook

header

Rita Ora heeft in samenwerking met sportmerk Adidas een exclusieve collectie ontworpen. Lees hier meer én bekijk alvast wat beeldmateriaal!

400ritaoraadidias
‘Me and my team have worked so hard together to create the best sexiest coolest sportswear possible. #unstoppable’

Bloed, zweet en tranen
Adidas en Rita hebben heel wat moeite en tijd gestoken in de nieuwe collectie. Rita bestudeerde alle Adidas-schoenen die in de afgelopen 50 jaar werden geproduceerd en vloog elke 2 weken naar het Adidas hoofdkwartier voor een urenlange vergadering.

5 collecties
Al die uren zijn niet voor niets: de uitgebreide lijn bestaat uit maar liefst 5 capsulecollecties met elk een eigen thema. De collectie zal in fases gelanceerd worden: 21 augustus de Black Collection, 4 september het Pastel en Colorblock Pack en 1 november Spray en Roses.

Comfortabel & Sexy
Het uitgangspunt van de collectie is dat de kleding comfortabel moet zitten, maar tegelijkertijd sexy moet zijn. Wat we kunnen verwachten? Leren jacks met glow in the dark details, transparante regenjasjes en sneakers.

Instagram
Op haar Instagram account plaatst Rita Ora eens in de zoveel tijd een voorproefje van haar samenwerking met Adidas. Hou deze dus goed in de gaten!

Laatste nieuws

Zie ook