De catwalk beauty looks voor de winter deel I

'Winter?', horen we je denken. Yes! Het is tijd om de mooiste najaarslooks van 2014/2015 voor je op een rijtje te zette...

Lees ook

header2

‘Winter?’, horen we je denken. Yes! Het is tijd om de mooiste najaarslooks van 2014/2015 voor je op een rijtje te zetten. Detail: allemaal vers van de catwalk!

Ben je er klaar voor? Komt ‘ie!

3.1 philip
3.1 Philip Lim kiest voor een minimale look. Volle wenkbrauwen, een glowing huid en gecontourde jukbeenderen zijn de keywords van deze make-up. Het haar zit naar achteren dankzij een product dat het haar structuur geeft. Om een wet look te bereiken, zit er in de roots van het haar olie.

altuzarra
Bij Altuzarra draait het om de ogen. De ogen zijn voorzien van een laag goudgroene glitteroogschaduw. De rest van het gezicht is naturel en de lippen zijn voorzien van een laagje nude lipgloss.

Diane von
Diane von Furstenberg liet zich voor de make-up inspireren door ballet. Het haar van de modellen zit in een nonchalante ballerina knot.

Donna Karan
De modellen van Donna Karan dragen naast een zwarte eyeliner een flinke hoeveelheid zilveren oogschaduw voor een smokey effect. Deze ooglook past mooi bij de ietwat glanzende huid.

Marc 2
Veel zwarte eyeliner: het kenmerk van de make-up look tijdens de Marc by Marc Jacobs show. De look is afgemaakt met een flinke laag mascara. Het haar van de modellen zit in 2 vlechtjes voor een schoolmeisjes look. Vergeet vooral het zwarte haarbandje niet.

michael kors haar
De haarstijl tijdens de Michael Kors show is messy met losse plukjes rondom het gezicht.

Michael kors
Bij Michael Kors hebben de modellen een sun-kissed huid en op hun ogen zit een bronzen en bruine kleur.

Laatste nieuws

Zie ook