Goede voornemens

"Oh no! Toch niet die standaard goede voornemens weer?", horen we je denken. Wees gerust. Waar wij vrouwen meestal geli...

Lees ook

Chanel

“Oh no! Toch niet die standaard goede voornemens weer?”, horen we je denken. Wees gerust. Waar wij vrouwen meestal gelijk aan dieten denken, zijn er ook hele leuke goede voornemens. Wij zetten 3 goede voornemens op het gebied van fashion voor je op een rijtje!

Louboutin
1. Klassieke Louboutins
Elk jaar nemen we het ons weer voor: sparen voor een paar échte Louboutin pumps. Dit is er geen ontkomen meer aan. Een paar high heels van schoenenkoning Christian Louboutin kan niet meer ontbreken in de kast van een echte fashionista!

Balmain
2. Het pefecte biker jacket
Zara, Mango en H&M move over! Dit jaar gaan we voor het pérfecte zwarte lederen biker jacket. Wij hebben dit jasje van Balmain op nummer 2 op onze wishlist genoteerd.

Chanel
3. De tas der tassen
De tas die nooit uit het modebeeld verdwijnt: de 2.55 van Chanel! In 2014 kiezen we voor 1 tijdloze tas, in plaats van 10 goedkopere handtassen. Gelukkig heb je de tijd om te sparen voor dit pareltje, aangezien het item in de vaste collectie van het Franse modehuis zit.

Laatste nieuws

Zie ook