Proosten met celebrity’s

Breng voortaan de avond door met George Clooney, Charlize Theron, David Bowie, Coldplay, Penélope Cruz en Pierce Brosna...

wijnheader

Breng voortaan de avond door met George Clooney, Charlize Theron, David Bowie, Coldplay, Penélope Cruz en Pierce Brosnan. Gall & Gall introduceert namelijk een limited edition dranklijn geïnspireerd op de 6 sterren.

De 6 celebrity wijnen zijn erg divers. Zo is de wijn van George Clooney een klassieke Cabernet Sauvignon, de Shiraz van David Bowie is excentriek, de wijn van Charlize Theron is een elegante Cava Brut. Ben je meer in een Spaanse sfeer? Kies dan voor de Verdejo-sauvignon blanc van Penélope Cruz. De wijn van Pierce Brosnan is een mysterieuze Tempranillo die perfect past bij Halloween. Ook de bijzondere en persoonlijke Bobal-shiraz rosé van Coldplay is het proberen waard!

De 6 celebrity wijnen kosten € 6,99 en zijn exclusief bij de drankenspeciaalzaak in Nederland verkrijgbaar. De gelimiteerde wijnen maken deel uit van een samenwerking met Whatever it Takes: een goed doel dat zich inzet voor onder meer de bestrijding van armoede.

Laatste nieuws