Glamour met een knipoog

Beauty en fashion items voor Pink Ribbon

Het is oktober en dat betekent dat er deze maand weer alle aandacht is voor borstkanker. Ook dit jaar zijn er weer veel...

Beauty en fashion items voor Pink Ribbon

Het is oktober en dat betekent dat er deze maand weer alle aandacht is voor borstkanker. Ook dit jaar zijn er weer veel luxe merken die speciaal voor Pink Ribbon een limited edition product hebben gelanceerd. Wij selecteerden voor jou de mooiste merken en producten voor het goede doel.

AVEDA BCA Hand ReliefAVEDA BCA Hand Relief is een hydraterende handcrème die droge, ruwe handen weer zacht en soepel maakt. De natuurlijke ingrediënten bestrijden vroegtijdige veroudering en zorgen voor optimaal herstel. De limited edition tube handcrème is speciaal ontworpen met het roze Pink Ribbon lintje.

AVEDA BCA Hand Relief kost € 32,- en bevat 150 ml. Van elke verkochte handcrème gaat er $ 4 naar het Breast Cancer Research Foundation.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ De geherformuleerde Dramatically Different Moisturizing Lotion+ van Clinique biedt de hele dag lang dubbel zoveel hydratatie en versterkt de huidbarrière met 54%. Dit jaar wordt de limited edition van Dramatically Different Moisturizing Lotion+ versierd met een sleutelhanger van Clinique met een C-vormig sieraad en drie harten met lintjes.

Een fles Dramatically Different Moisturizing Lotion+ kost € 50,80 en bevat 200 ml. Per verkochte fles van de zal € 14,05 aan de Breast Cancer Research Foundation worden gedoneerd.

Clinique Pink Ribbon Honey Ook heeft Clinique een gelimiteerde versie van de geliefde Almost Lipstick in roze gecreëerd: Pink Ribbon Honey. Deze prachtige roze lipstick heeft zachte formule en laat de natuurlijke kleur van de lippen naar boven komen. Pink Ribbon Honey is verpakt in een roze cosmeticatasje met een roze lint.

Pink Ribbon Honey kost € 22,-. Per verkochte lipstick zal € 4,09 aan de Breast Cancer Research Foundation worden gedoneerd.

Estée Lauder Evelyn Lauder and Elizabeth Hurley Dream Lip-collectie Kleur je lippen in fel roze dankzij Estée Lauder’s bestseller Pure Color Lipstick in Rubellite en een gelimiteerde editie van Pure Color Sheer Roller Gloss in Hot Pink. Dit prachtige lippenduo is verpakt in een zeer stijlvol tasje.

De Evelyn Lauder and Elizabeth Hurley Dream Lip-collectie kost € 29,-. Estée Lauder zal 20% van de adviesprijs per verkocht product doneren aan de Breast Cancer Research Foundation.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II met Pink Ribbon-armband Ook lanceert Estée Lauder een Breast Cancer Awareness-editie van de nieuwe Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, samen met een Pink Ribbon-armband.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II met Pink Ribbon-armband kost € 109,-. Estée Lauder zal 20% van de adviesprijs per verkocht product doneren aan de Breast Cancer Research Foundation.

Opi Pink of Hearts Al een aantal jaren ontwikkeld Opi Amerika speciale limited edition nagellakken, waarbij ze een gedeelte van de opbrengst doneren aan de Breast Cancer stichting. Ook in Nederland is dit jaar de speciale Pink of Hearts set te koop. De set bestaat uit de kleuren Pinking Of You en More Than A Glimmer. Het setje bevat 2 nagellakflesjes van 15 ml en een setje nail art stickertjes in Pink Ribbon stijl.

Opi Pink of Hearts Set kost € 23,95.

São Paulo jurk voor Pink Ribbon São Paulo heeft voor Pink Ribbon een jurk ontworpen die zowel in roze, als in zwart verkrijgbaar is. Het kledingmerk staat dichtbij de doelgroep en ondersteunt daarom met het jurkje de aandacht voor borstkanker door middel van een donatie aan stichting Pink Ribbon.

De jurk kost € 79,95. Daarvan gaat € 10 naar Pink Ribbon.