Girls Day Out-gids: Shop till you drop

Toe aan een shop-avontuur in een waanzinnige shop-omgeving? Je vindt het in dit arrangement! Lees meer. Vanuit 4 sterre...
Girls Day Out-gids: Shop till you drop
1.Shophoofddorp

Vanuit 4 sterren hotel De Beurs kan je heerlijk shoppen in het winkelcentrum van Hoofddorp, een van de grootste van Nederland. Hier vind je o.a. de Primark, Zara, New Yorker en vele andere populaire winkels. Maar ook shopsteden Amsterdam, Haarlem en de Woonboulevard Cruquius liggen op een steenworp afstand.

Na afloop van uw shopavontuur kunt u genieten van een drankje en een diner in het restaurant. Of neem een momentje voor uzelf in de sauna van de sportruimte.

Beau Monde-arrangement: Gratis upgrade naar een luxe Business-kamer met kingsize bed. Korting op de 2e en 3e nacht.Prijs: Kamerprijs 1e nacht € 80,-, 2e nacht € 60,- en de 3e nacht € 40,-Wanneer: t/m 31 december 2013Reserveren: Via hoteldebeurs.nl of 023-5634234 op basis van beschikbaarheid en o.v.v Beau Monde.

Klik hier voor meer informatie!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f689e6f2af35', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws