doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Carlijns Beautyblog: Beauty food

Gezond eten zorgt voor een stralend uiterlijk. Dat riedeltje kennen we ondertussen wel. Maar hoe voer je zoiets nu uit...
Carlijns Beautyblog: Beauty food
5640955385_e4a262c96d_b

Beauty foodHet halve internet speurde ik af naar wat nu goed is en wat niet. Veel draaide om kilo’s verliezen, wat niet het doel is. Ik zoek naar eten wat je mooier maakt, niet per se slanker. Denk: een minder doffe huid, strakkere buik en stevige huid die gehydrateerd is. Al snel stuitte ik op het boek Beauty Food van Lesley-Ann Poppe. Ik wist niet hoe snel ik het boek in mijn online winkelmandje moest mikken. Het boek is een perfect overzicht van wat eten doet voor je uiterlijk en hoe dat komt. En er is veel dat doet voor je uiterlijk, heb ik wel ontdekt. Fruit, groeten, gevogelte, vis, kruiden, noten, zaden, zuivel en graanproducten; over elke soort en elk product valt iets zinnigs te zeggen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Fruit Als ik aan fruit denk, denk ik vooral; lekker een ‘gezonde’ snack, maar ook boordevol suikers. Maar ik ontdekte dat in bijna elk fruitstuk wel een goede ‘beautystof’ zit. Of het nu zorgt voor een jonge, stevige huid (rood fruit, kiwi, sinaasappel), strakke billen (ananas of granaatappel) of extra energie (appel, banaan, druif).

1

Voor diegene die wel wat kilootjes willen verliezen heeft Poppe een tweede boek geschreven: Beauty Food 2 Eet je jong en slank.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws