Zó weet je zeker dat je de juiste (zonne)bril kiest

Sun’s out, sunglasses out. Je ogen beschermen tegen de UV-stralen van de zon is net zo belangrijk als je huid insmeren met zonnebrand. Specsavers brengt The Sun Collection, een brede collectie zonnebrillen zodat jij de zon stijlvol en beschermd tegemoet kunt gaan. Yes!

Sun’s out, sunglasses out. Je ogen beschermen tegen de UV-stralen van de zon is net zo belangrijk als je huid insmeren met zonnebrand. Specsavers brengt The Sun Collection, een brede collectie zonnebrillen zodat jij de zon stijlvol en beschermd tegemoet kunt gaan. Yes! Pluspunt: je kunt virtueel passen zodat je nooit een miskoop begaat.

De brilletjes bieden 100% UV-bescherming wat de mooie dingen ook nog een praktisch maakt. We noemen: een Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Balmain en Hugo Boss. De collectie met fijne montuurtjes is verkrijgbaar in de winkel of online.

Cat-eye of teacup

Een zonnebril is een onmisbaar accessoire op een zonnige dag, of je nu naar buiten gaat voor een fijne wandeling, neerstrijkt op het terras of een bezoek brengt aan het strand. The Sun Collection bestaat uit meer dan 80 monturen, dus er is voor ieder en elke zomerse look wat wils, van cat-eye tot teacup en van aviator tot vierkant.

Zonverzorging voor de ogen

Het is van groot belang om de ogen op een goede manier tegen de zon te beschermen. Zonnebrillen met gekleurde glazen maar zonder UV-bescherming kunnen namelijk gevaarlijke gevolgen hebben. Wanneer je zo’n zonnebril draagt ‘denken’ je pupillen dat het donker wordt en verwijden ze zich. Hierdoor kunnen er meer schadelijke stralen tot het netvlies doordringen met een verhoogd risico op oogaandoeningen zoals staar en maculadegeneratie. Het is daarom belangrijk om een zonnebril te dragen met 100% UV-bescherming om zo de ogen goed te kunnen beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Daarvoor ben je bij Specsavers met The Sun Collection aan het juiste adres.

Handige online tool

Via een website een montuur vinden kan soms best lastig zijn, maar daar bedacht Specsavers wat op. Je kunt nu virtueel passen. Op de website leggen ze het je gemakkelijk uit. Kijk, da's pas plezierig passen! specsavers.nl

Bron: Specsavers | Beeld: Bsr Agency, Specsavers

Laatste nieuws