Door deze fout is Megan Fox amper nog te zien

Door één fout werd ze ontslagen en haar acteercarrière kon ze vaarwel zeggen.

Lees ook

In 2007 was Megan Fox niet weg te denken uit de showbizzwereld. Ze werd bekroond tot 'Meest Sexy Vrouw ter Wereld' en maakte haar tweede opwachting in de 'Transformers' film. Door één fout werd ze ontslagen en haar acteercarrière kon ze daarna vrij snel vaarwel zeggen.

Model Megan Fox was een groot begrip in de showbizz, maar haar rol als sexy sidekick in de film Transformers maakte haar in één klap wereldberoemd. “Megan kon niet goed omgaan met die plotse faam, die blijkbaar al snel naar haar hoofd steeg”, zo zegt Shia LaBeouf, Megans tegenspeler in de film (en ex-minnaar).

Fout interview

Voor de derde reeks van de Transformers film werd La Fox niet gevraagd en ook werd er in de film geen verwijzing naar haar personage gemaakt. “Eigen schuld”, zegt regisseur Michael Bay. De regisseur was diegene die Megan de deur wees, zo had ze slecht over 'm gepraat in een interview en vervolgens niet haar excuses aangeboden. Dit pikte Michael niet en zo kon Megan haar spullen pakken. “Michael wil Napoleon zijn op de set. Hij wil een gevaarlijke, grootse reputatie. Tijdens het filmen zou hij nog het liefst gezien worden als Hitler. Maar buiten de set is hij eigenlijk heel verlegen. Hij heeft géén sociale vaardigheden, en dat is best schattig”, vertelde Megan destijds in een interview. Auch! Niet de meest lovende woorden dus…

“Ik was niet gekwetst, want ik wist dat Megan graag reacties uitlokte. Dat deed ze alleen op een verkeerde manier”, aldus de regisseur. “Toen ze met dat interview naar buiten kwam, werd ik door Steven Spielberg geadviseerd om haar direct te ontslaan.” En zo gezegd, zo gedaan. En Megan kon al snel naar haar carrière als actrice fluiten.

Ze verscheen daarna nog in zo'n vijftien films en enkele tv-series, maar de meeste flopten. “Mijn ontslag was het dieptepunt van mijn carrière. Het enige wat ik had moeten doen om terug aan de slag te gaan, was mijn verontschuldigingen aanbieden. Maar ik vond mezelf heel wat op mijn 23ste, dus ik deed dat niet. Nu besef ik hoe stom ik toen ben geweest.”

Dit bericht bekijken op Instagram

#mood #tbt

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op

En anno 2020 haalt Megan opnieuw de krantenkoppen: zo schijnt ze van Brian Austin Green te gaan scheiden. Het stel heeft drie zoontjes. Ook wordt een nieuwe vlam genoemd: Machine Gun Kelly. Megan en Brian staan erom bekend om periodes te hebben waar ze elkaar niet kunnen luchten of zien en ze dus tijdelijk uit elkaar gaan. Of het dit keer uitmondt topt een heuse scheiding is de vraag.

Bron: HLN, Cosmopolitain, Popsugar | Beeld: Bsr Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook