doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Badpak of bikini? Bij twijfel lees dít vooral!

Summer is coming! En daarbij helpen wij je een handje.
.
istock badpak

De zon laat zich steeds vaker en langer zien. De temperatuur wordt steeds warmer en aangenamer: de zomer komt er nu echt aan. Maar dat geeft ook stress, je wilt natuurlijk wel een nieuwe, hippe bikini of badpak.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Liefst eentje die je in een keer past, zodat je niet te lang het pashokje in hoeft, in die drukte. Waarom bestel je niet online? Geen gedoe met pashokjes en licht van bovenaf waardoor elke putje extra belicht wordt... Gewoon lekker passen in je eigen omgeving. En als je je maat toch al weet, kan je meteen los. Onze fashion editor zette de must have bikini's en badpakken voor je op een rij, inclusief tips, zodat je kunt paraderen met bekijks langs de branding, of in de tuin.

Badpak of Bikini

  • Meestal heb je wel een voorkeur voor een van de twee. Bij twijfel, denk dan aan het volgende: ben je zelf nogal sportief aangelegd en ga je heel veel zwemmen? Modieus badbak it is. Bij het duiken ben je je topje niet meteen kwijt en je hijst ook niet de hele dag je broekje omhoog. Win-win.
  • Ben je een zonneaanbidster en ga je voor de bruine buik? Bikini it is. Plus: heb je net wat kleinere borsten, dan kan je die met een voorgevormde bikinitop net wat meer volume geven.
  • Let ook op je figuur. Welke punten wil je benadrukken? Een badpak kan je dan wel optisch langer maken, een bikini kan weer wat mooier bij de borsten zitten. Daarnaast: een mini-bikini of laag uitgesneden badpak is niet voor iedereen flatterend.

Welk model?

  • Heb je wat kleinere borsten, ga dan voor een triangelbikini of een halterbikini. Voor meer volume kun je er eentje met een push-up effect kopen.
  • Hebben je borsten juist meer volume, zorg dan voor een bikini of badpak met stevige cup en dito bandjes, die houden alles goed bij elkaar.
  • Ontevreden over je buik? Een stevig badpak met een mooi (diep) decolleté staat je prachtig. Heb je - vind je zelf - een ietwat romige buik? Hou de kleur dan egaal. Printjes doen je voller lijken.
  • Korte benen? Een badpak kan je optisch langer maken. Wil je deze zomer toch een bruine buik krijgen, ga dan voor een hoog uitgesneden bikinibroekje, dan lijken je benen ook langer.
  • Vind je dat je geen taille hebt? Neem een badpak met een riempje.
  • Brede heupen? Ach, big hips is hip. Toch niet helemaal tevreden? Ga voor een omslagdoek of sjaal als je even over het strand wilt wandelen. Combineer dat met een badpak met diep decolleté.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws