Met deze 4 makkelijke tips lijken je lippen groter

Wij zijn fan, want zo creëer je in een mum van tijd je droomlippen.
lippenstift via iStock

Als je niet geboren bent met lippen zoals Angelina Jolie, zou je de natuur ook een handje kunnen helpen. Visagisten hebben nu namelijk onthuld hoe jij zelf met make-up je droomlippen met veel meer volume kunt creëeren. En je hebt er niet eens plastische chirurgie voor nodig.

1. Ga voor een nude, roze of perzik tintje

Volgens celebrity make-up artist Matin zorgt een lichtere lippenstiftkleur voor een voller effect van de lippen. "Toch moet het product wel donkerder zijn dan de huidskleur, omdat het de lippen anders doet wegvallen. Een beige, roze of perzik-kleur lippenstift doet wonderen voor vollere lippen."  

2. Vergeet de hoekjes niet

Als je een donkerdere lippotlood gebruikt voor de buitenste randjes van de lippen, en een lichtere kleur aan de binnenkant, creëer je volgens Matin een optisch voller effect.

3. Een knipoogje naar naturel

Volgens Lori Leibcreative director bij Bodygraphy Professional Cosmetics, is de ultieme tip voor vollere lippen: een lipproduct gebruiken die twee tinten donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. "Blijf bij een natuurlijke lipkleur; niet te bleek of te fel."

4. Bruin geeft een boost

Leib: "Mijn favoriete hulpmiddel om een vollere lip te creëren, is een lippotlood. Ik gebruik een bruin potlood rond de randjes van de lippen. Ik ga dan wel een klein beetje over de randjes heen. Daarna vul ik de lippen op met een roze-bruine kleur." 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f1064c5c3c2f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws