Deze tas van Jacquemus gaat het internet over en dit is waarom

Love it: Ontwerper Jacquemus laat zijn omaatje model staan

De huidige quarantaine situatie vraagt ons om creatief te denken, ontwerper Jacquemus deed 't en we zijn dol op het resultaat.
jacquemus sfeerbeeld

De huidige quarantaine situatie vraagt ons om creatief te denken, ontwerper Jacquemus deed 't en we zijn dol op het resultaat.

Normaliter prijken hordes it-girls met zijn ontwerpen; we noemen een Gigi Hadid. Maar door het beperkte contact dat van ons gevraagd wordt, is creatief nadenken een pré. En laat nou net ontwerper Simon Porte Jacquemus daar goed in zijn. Zo gezegd, zo gedaan: vanaf nu showt zijn grootmoeder, Liline, zijn nieuwste collectie. Love it!

Op de kiekjes toont Liline de nieuwste lentecollectie in een nonchalante en romantische stijl. Leuk feitje: het was Jacquemus himself die de kiekjes van zijn omaatje schoot. Hij vertelt: "Het was een van de meest bijzondere shoots voor mij." Liline schittert in een maatpak, een witte top en een fleurige zomerjurk. Daarnaast worden de bekende accessoires van het merk in de kijker gezet: van gigantische hoeden tot de it-bag ‘Le Chuiquito’. 

Sowieso laat de ontwerper zich niet uit het veld slaan. Zo liet hij eerder al topmodellen fotograferen via FaceTime. Maar zij mochten nu plaats maken voor Liline. En het staat Lil ge-wel-dig!

By the way: waar bestellen we deze geweldige Barbie-roze schutting?

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b838789f59', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws