doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Met déze box zet jij een sterrendiner op tafel

Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu van Michelinniveau. Wij willen dit!
Restaurant 't Lastage in Amsterdam

Weinig hobbykoks zullen hun gasten thuis een Dutch yellowtail kingfish uit Colijnsplaat voorschotelen. Of een tartaar van diamanthaas met lavas, topinamboer en gemarineerde ui.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Met de Sterrenchefbox haal je als culinair genieter alles in huis om je gasten te verbluffen met een viergangenmenu van Michelinniveau. Wij willen dit!

Restaurant 't Lansink in Hengelo

Het grote verschil met bestaande maaltijdboxen is namelijk dat deze box ingrediënten van sterrenkwaliteit bevat, samengesteld is door bekroonde topchefs én ook nog eens betaalbaar is. En niet te vergeten: in de gemiddelde keuken door vrijwel iedereen met succes op tafel te zetten. Zelfs aan de wijn is gedacht.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');
Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp

De eerste vier sterrenchefmenu’s staan online op de nieuwe site Sterrenchefbox.nl. Heerlijke viergangenmenu’s (voor)bereid door: Lars van Galen van restaurant ’t Lansink, Rutger van der Weel van restaurant Katseveer, Rogier van Dam van restaurant Lastage en Paul Kappé van restaurant Monarh. Met de Sterrenchefbox krijg je als culinaire genieter nu de kans om de gerechten van deze chefs thuis te bereiden. In de box zit, naast natuurlijk de kakelverse ingrediënten, ook een menukaart met instructies. En op de site staan instructiefilmpjes van de sterrenchefs, die de thuiskoks helpen deze heerlijke gerechten thuis op het bord te toveren. Gevalletje: 'een kind kan de was doen', dus.

Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp

Via de site kies je een box met het aantal menu’s naar keuze. Ook aan een vega optie is gedacht. En ook bijpassende wijnen kunnen gekozen worden. Maar de topchef, dat ben je zelf.

Restaurant Monarh in Tilburg

Als culinair liefhebber kun je kiezen uit menu’s van restaurants uit het gehele land: Katseveer in Wilhelminadorp, Lastage in Amsterdam, Monarh in Tilburg en ’t Lansink in Hengelo.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws