10 Bekende (ex-)koppels met een groot leeftijdsverschil

Liefde kent geen leeftijd, dat weten veel sterren maar al te goed.

Liefde kent geen leeftijd, dat weten veel sterren maar al te goed.

Waylon en Bibi Breijman zijn sinds enkele jaren een setje en hebben inmiddels een kindje, dochter Teddy, mogen verwelkomen. De start van hun relatie was veelbesproken. Wat moest die lieve Bibi met zo’n rockster als de 11 jaar oudere Waylon, kopten roddelbladen. Gelukkig heeft het stel ze een poepie laten ruiken en leven ze happily ever after.

Het bekendste stel van Hollandse bodem: André Hazes en Monique Westenberg, zij scheelden zo’n 16 jaar van elkaar. Helaas zijn ze niet meer bij elkaar en André heeft al een nieuw liefje gevonden. De tortels liggen qua leeftijd wat dichter bij elkaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

Clip première “Een Doodgewone Man”❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Zowel de familie van Heleen van Royen als de familie van Bart Meeldijk had moeite met het koppel toen zij in 2013 aankondigden dat ze een relatie hadden. Een leeftijdsverschil van 21 jaar, dat kan toch niet? Inmiddels hebben ze bewezen dat het wél kan, ze zijn immers nog steeds bij elkaar. 

De Titanic acteur Leonardo DiCaprio heeft de 23 jaar jongere Camila Morrone als ex. De Argentijnse schoonheid is 23 lentes jong.

Dit bericht bekijken op Instagram

@vanityfair 🖤

Een bericht gedeeld door Camila Morrone (@camilamorrone) op

Hans Kraaij Jr. en Sophie Nuijten schelen 24 jaar. De twee stapten in 2006 in het huwelijksbootje.

Patricia Paay trouwde meerdere keren, maar is pas echt gelukkig met Robbert Hinfelaar. De twee schelen 35 jaar, maar daar is niks van te merken. De diva is eerder getrouwd met Joey Fresco, Adam Curry en in haar (heel) jongere jaren met haar toenmalige vriendje, wat een rebelse daad tegenover haar ouders schijnt te zijn.

Acteur Richard Gere trouwde in '91 met model Cindy Crawford en in '02 met Carey Lowell. Het laatste huwelijk hield zo'n 14 jaar stand, waarna ze uit elkaar gingen en twee jaar later trouwde Richard met de 34 jaar jongere Alejandra Silva.

Emile Ratelband en zijn ex Linda Snel scheelden zo'n 41 jaar. “Ik ben er ziek van. Het was zo mooi, maar zij heeft het tot mijn grote spijt plotseling uitgemaakt”, zei hij destijds over de breuk.

De 76-jarige zanger Mick Jagger en zijn vrouw Melanie Hamrick schelen 43 jaar met elkaar. In 2013 gaven ze elkaar het jawoord.

Dit bericht bekijken op Instagram

🦢💋 . . . @nisian 📷

Een bericht gedeeld door Melanie Hamrick (@melhamrick) op

De Italiaanse politicus Silvio Berlusconi heeft zijn vrouwen het liefst zo'n 50 jaar jonger en is in dit lijstje ook koploper. Francesca Pascale was 49 jaar jonger, maar de twee zijn inmiddels uit elkaar. Zijn huidige vriendin, Marta Fascina, is zelfs iets jonger. Zij en Silvio hebben een leeftijdsverschil van 54 jaar. Bekijk de foto's van beide stellen via deze link.

Bron: Met dank aan: Buzz Entertainment | Beeld: BSR AGENCY, Instagram

Laatste nieuws