Glamour met een knipoog

Hollywood-liefdes: de powerkoppels van dit moment!

In de wereld van glamour en roem is het samenkomen van twee celebs vaak een hele happening. Ook dit jaar zijn er een paar powerkoppels in Hollywood die het gesprek domineren.

Beyonce en Jay Z

Opbloeiende liefdes, invloedrijke relaties en onverwachte matches - verschillende soorten romances kwamen het afgelopen jaar voorbij. We namen een duik in de meest spraakmakende love stories en powerkoppels die Hollywood op dit moment rijk is!

Tom en Zendaya: van film-romance naar Hollywoods tortelduifjes

Zendaya en Tom Holland, die elkaar ontmoetten op de set van Spider-Man: Homecoming, zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest geliefde koppels in Hollywood. Ondanks hun immense roem, hebben ze hun relatie privé kunnen houden. En dat heeft het duo niet alleen sympathie opgeleverd, maar ook hun individuele carrières versterkt.

Zendaya, bekend om haar fenomenale stijl, is uitgegroeid tot mode-icoon. Ook op het gebied van haar carrière heeft ze succes – ze speelt grote rollen in series als Euphoria en films zoals Dune. Haar grote liefde Tom doet het ook niet slecht met een rol als Spider-Man. Samen behoren ze tot de meest populaire acteurs van deze generatie.

Kylie en Timothée: verrassende romance

Toen de geruchten over Kylie Jenner en Timothée Chalamet voor het eerst opdoken, sloeg bijna iedereen steil achterover. Een beauty-magnaat en reality-tv-ster met miljarden op de bankrekening samen met een jonge acteur – op het eerste gezicht een onverwachte match. Maar het tegendeel bleek waar. Samen vormen ze een interessante combinatie van high fashion (Timothée staat bekend om zijn gedurfde en unieke modekeuzes op de rode loper) en de wereld van influencers en beauty.

Beyoncé en Jay-Z: onbetwist powerkoppel

Hoewel Beyoncé en Jay-Z al jaren samen zijn, lijkt het alsof ze de lat steeds hoger leggen. Met hun gecombineerde fortuin, artistieke invloed en liefdadigheidswerk, zijn ze meer dan alleen entertainers – ze zijn een culturele beweging op zichzelf! Samen hebben ze miljarden verdiend met hun muziek, tours en zakelijke ondernemingen. En het echtpaar is ook nog eens betrokken bij tal van sociale kwesties, zoals Black Lives Matter en liefdadigheidsinitiatieven via hun eigen stichting. Dé definitie van een powerkoppel, als je het ons vraagt!

Rihanna en A$ap Rocky: een stijlvol duo

Rihanna en A$AP Rocky zijn zonder twijfel een van de meest modieuze en invloedrijke koppels. Na de geboorte van hun kinderen en Rihanna’s legendarische Super Bowl-optreden in 2023, staat hun relatie volop in de schijnwerpers. Hun looks zijn spraakmakend, wat hen tot invloedrijke figuren maakt in de modewereld. Zo zorgde Rihanna ervoor dat de trend om je blote, zwangere buik als accessoire te gebruiken in het leven werd geroepen.

Ook manlief gooit hoge ogen in de modewereld. Zo werd deze week onthuld dat hij volgend jaar een van de voorzitters is van het Met Gala. Een hele eer, natuurlijk!

Of het nu gaat om de jonge tortelduifjes, Zendaya en Tom Holland, of de culturele dominantie van Beyoncé en Jay-Z, deze powerkoppels in Hollywood weten de show wel te stelen!

Celebrity
  • Vogue, Elle, Feeling, Manify
  • NL Beeld