Glamour met een knipoog

De meest glamoureuze celebrity-looks van Paris Fashion Week

Van Zendaya tot Natalie Portman - verschillende celebs pronkten afgelopen week in de Franse hoofdstad voor Paris Fashion Week. Er zaten opvallende, 'catwalk-waardige' looks tussen die we graag in het zonnetje zetten!

Paris Fashion Week celeb looks

Na catwalkshows in Kopenhagen, New York City, Londen en Milaan, mocht Parijs deze week de crème de la crème van de modewereld verwelkomen. Naast de adembenemende creaties die we op de catwalks hebben gezien, verschenen er genoeg glamoureuze looks op de eerste rijen en in de straten van de stad.

Zendaya - Louis Vuitton Spring/Summer 2025-show

Zendaya gaf tijdens de Louis Vuitton-show een futuristische draai aan het traditionele rokpak. De actrice, die werd vergezeld door haar oude stylist Law Roach, schitterde met een zwart-witte blazer en een volumineuze beige minirok uit Louis Vuitton's collectie voor 2025. Een van de City Steamer-handtassen van het Franse label, een visnetpanty en gouden Bulgari-sieraden maakten haar look af.

Katy Perry - Balenciaga Lente/Zomer 2025-show

Katy Perry verscheen tijdens de Balenciaga-show in een opvallende look, mét QR-code op haar hand! Slimme marketing - wij vragen ons af waar de QR-code ons naartoe brengt...

Philippine Leroy-Beaulieu - Saint Laurent Lente/Zomer 2025-show

Philippine Leroy-Beaulieu liet weinig aan de verbeelding over bij Saint Laurent. De actrice van Emily in Paris zal wel gedacht hebben: "whatever, I'm French." En groot gelijk heeft ze! De jurk staat haar prachtig.

Natalie Portman - Christian Dior confectiekleding Lente/Zomer 2025-show

Met deze krachtige look weet Natalie Portman hoge ogen te gooien bij de Dior-show. De Oscar-winnende actrice droeg een uitlopende minirok met zilveren versieringen die de illusie wekten van maliënkolder-materiaal.

Zoë Kravitz - Saint Laurent Lente/Zomer 2025-show

Doorschijnende looks zijn hip - dat bewijst ook Zoë Kravitz met haar Saint Laurent-japon. Ze liet de jurk voor zich spreken en stylede hem eenvoudig met zwarte satijnen slingback-pumps, oorbellen met diamanten en parels, en een ring met diamanten.

Sophie Marceau - Balenciaga Ready to Wear Lente/Zomer 2025-show

Franse superster Sophie Marceau was een opvallende verschijning bij de Balenciaga-show. In tegenstelling tot de schaarse japons, faux fur looks en sierlijke rokken, koos Sophie voor een oversized look - iets wat we dit najaar nog veel vaker gaan zien!

Naast de stad van de liefde en The City Of Lights, is Parijs uiteraard ook de stad voor modeliefhebbers. Dat bewees niet alleen hetgeen wat we op de catwalk zagen - de front-rows stonden weer vol met VIP's die weten hoe ze een catwalk-waardige look neerzetten!

Celebrity
  • Harper's Bazaar, X, Women's wear daily
  • NL Beeld