Glamour met een knipoog

Het liefdesverhaal van Victoria en David Beckham: 'Ik wist: met haar ga ik trouwen'

Van romantisch tot explosief, van knipperlicht tot everlasting. Beau Monde bespreekt de mooiste/vurigste/smeuïgste love stories uit La La Land. 

Het liefdesverhaal van Victoria en David Beckham

Victoria en David Beckham zijn natuurlijk hét ultieme powerkoppel. Succesvol, stijlvol en toegewijd – zowel in hun carrière als in de liefde. Maar hoe begon deze bijzondere romance eigenlijk? Beau Monde dook in het liefdesverhaal van de Beckhams en onthult alle details!

1997 - De spelerslounge van Manchester United

Bij het zien van Posh Spice in sexy cat suit op tv weet David: met dat meisje ga ik trouwen. Als hij de Spice Girls-zangeres echter een paar maanden later in real life ziet, na een voetbalwedstrijd van zijn team Manchester United, en haar niet aanspreekt, denkt ’ie dat hij z’n kans gemist heeft. Een week later ziet hij Victoria echter opnieuw in de spelerslounge en geeft ze hem haar telefoonnummer. “Op een oud treinkaartje dat ik nog altijd bewaar.”

1999 - Luttrellstown Castle, Ierland

Daarna gaat het snel. In januari 1998 zijn ze verloofd, een paar maanden later kondigen ze aan spruit nr. 1 te verwachten en in juli ’99 stappen ze in Ierland in het huwelijksbootje, met hun vier maanden oude zoontje Brooklyn als ringdrager. Victoria, toen al gek van mode (al waren zij en David toen nog niet zo verfijnd van smaak), draagt een prinsessenjurk van Vera Wang inclusief 18-karaats gouden kroontje van de hand van prinses Diana’s juwelier.

2007 - Interview met W Magazine

Na een onstuimige periode van drie jaar besluiten David en Victoria - inmiddels nog twee zoontjes rijker - hun verhaal te vertellen aan de media. Naar verluidt zou David in 2004 een affaire hebben gehad met zijn assistente, de Nederlandse Rebecca Loos, en dat achtervolgt hen sindsdien. Victoria: “Ik zal niet liegen, ik ben nog nooit zo ongelukkig geweest.” De geruchten houden niet op, maar Victoria stort zich op haar mode-imperium én haar man, met dochter Harper in 2011 als resultaat.

2024 - Private Members Club Oswald’s in Londen

Victoria’s 50ste verjaardag wordt groots gevierd, met Eva Longoria, Tom Cruise en Salma Hayek, to name a few. Victoria showt met de Spice Girls dat ze het optreden niet verleerd zijn, David geeft een liefdevolle speech en in de kleine uurtjes draagt hij haar op zijn rug naar buiten, giechelend. Op Instagram bejubelt Vic hem: “Niet te geloven hoe jij me altijd speciaal laat voelen. I love you so much.”

Fun facts

  • De eerste twee maanden gingen ze vermomd op dates, denk: hoeden, brillen, "ridiculous clothes".
  • Victoria over Davids hoge stem: “Hij is zo goddamn perfect dat mensen gewoon iets zoeken om over te zeuren.”
  • David gaf Victoria maar liefst 15 ‘verlovingsringen’ als teken van liefde.
  • Ze werden de non-royal versie van Charles en Diana genoemd.
  • Hun matching outfits in de jaren 90 waren niet altijd even geslaagd. Victoria: "Die leren pakken achtervolgen me nog steeds."
  • Vic verklapte ooit eens dat David graag haar strings draagt.

Dit artikel is afkomstig uit Beau Monde 10 2024. Nu in de winkels én te koop via Tijdschrift.land! In elke editie bespreken we de leukste celebrity-, royalty-, fashion- en beautynieuwtjes, en gaan we in gesprek met verschillende sterren over allerhande onderwerpen. Niet te missen!

Celebrity
  • NL Beeld