Maakt het leven mooier

Oeh: Victoria Beckham krijgt haar eigen Netflix documentaire

Na het succes van de documentaire over David Beckham waren wij in volle afwachting tot ook Victoria ook een eigen serie zou krijgen. En Netflix heeft onze gebeden nu verhoord, want een docu over la Posh is in de maak!

Na haar tijd bij de Spice Girls wist Victoria Beckham haar CV alleen nog maar verder uit te breiden. Zangeres, modeontwerpster, eigenaresse van een schoonheidsmerk en ook nog eens moeder van drie kinderen: de powervrouw heeft heel wat prestaties op haar naam staan. Hoog tijd dus, dat er ook over haar leven een documentaire komt!

Docu over Victoria

Yes, het gaat er komen: een documentaireserie over het leven van Victoria Beckham. De designer heeft natuurlijk een grote naam voor zichzelf opgebouwd in de mode- en beautywereld en precies dat zal Netflix belichten in de documentaireserie.

"De serie biedt een exclusieve blik achter de schermen bij Victoria's bedrijf, haar gezinsleven en haar modecarrière, met nooit eerder vertoond archiefmateriaal. De serie laat zien hoe Victoria haar weg naar de top heeft afgelegd als Creative Director van haar eigen merk", aldus Netflix.

De uitvoerend producenten van de serie zijn een aantal zeer getalenteerde documentairemakers, waaronder Nicola Howson. Doet die naam een belletje rinkelen? Dat zou maar goed kunnen, de Emmy-genomineerde Nicola was namelijk ook degene die Beckham produceerde. Daarnaast zal ook producer Julia Notthingham (bekend van Pamela: A Love Story en The Greatest Night in Pop) meewerken aan de serie.

Over Victoria

Victoria is nog maar net vijftig, maar heeft al veel imposante dingen gedaan in haar leven. Momenteel runt ze natuurlijk haar mode- en beautyimperium Beckham. In 2008 lanceerde ze haar eigen modehuis – datzelfde jaar maakte ze al haar Fashion Week-debuut tijdens NYFW – en in 2019 kwam daar nog haar eigen beautymerk bij.

Voor ze furore maakte in de beauty- en modewereld, was Vic natuurlijk een van de Spice Girls. En hoewel de omschrijving van Netflix haar Spice Girl-verleden niet noemt, kunnen we ons bijna niet voorstellen dat dit niet behandeld gaat worden in de documentaire.

Ook hopen we dat haar dynamiek met man David Beckham weer naar voren komt. Inderdaad, weer. Voor wie 'm niet gezien heeft, in de documentaire Beckham maakt ook Victoria Beckham haar opwachting en zien kijkers hoe de twee in privésfeer met elkaar omgaan (je kunt de Rolls Royce-opmerking niet gemist hebben).

Of de documentaire over VB net zo'n succes gaat worden als die van haar man is natuurlijk nog de vraag. Beckham werd genomineerd met wel vijf Emmy-nominaties.

Bron: Marie Claire, Netflix | Beeld: NL Beeld