Victoria Beckham zweert bij deze haarproducten voor haar bouncy blow out

Ze zijn ook nog eens heel erg budget-friendly!

Waar ze ook naartoe gaat: Victoria Beckham ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. La Posh heeft, naast haar mooie haardos, haar volumineuze coupe te danken aan een aantal betaalbare haarproducten, zo blijkt. Enne, die zijn ook nog eens in Nederland verkrijgbaar!

Blow out

Een blow out staat gelijk aan een prachtige, volle coupe door middel van een föhn. En hoewel het meestal prachtig lijkt wanneer je het net hebt gedaan – of hebt laten doen – is deze pret maar van korte duur. Het volume zakt er namelijk binnen no-time weer uit. En nee, dan maakt het dus ook niet uit of je de beste producten of hittetools aanschaft. Het product op de juiste manier aanbrengen, dat is wat telt.

Bij Victoria Beckham ziet het er tóch een tikkeltje makkelijker uit. Haar coupe zit altijd perfect, zonder het verlies van het volume. Maar hoe krijgt ze dit voor elkaar? Gelukkig heeft ze recent haar favoriete producten gedeeld, waardoor ook wij de blow out-look à la Vic kunnen rocken.

De favoriete budget-friendly producten van Victoria

Victoria kennen we natuurlijk allemaal van haar iconische bob als Posh Spice in de jaren 90. Deze look is echter langzaamaan verdwenen. In ruil daarvoor begon ze zich wat meer te richten op bouncy golven met veel volume – zie het inmiddels een beetje als haar signature look. En nu weten we ook ein-de-lijk hoe ze deze bouncy golven op de juiste plaats houdt.

In een interview met Glossier deelde ze namelijk al haar beautygeheimen. Zo onthulde dat ze haar haircare-routine het liefst zo simpel mogelijk houdt, maar dat volume wel de sleutel is tot haar bouncy haarlook. “Als het op haar aankomt, hoe meer volume, hoe beter. Maar ik hou niet van te veel textuur in mijn haar, dus Ken (haar haarstylist, red.) gebruikt hele lichte producten. Hij gebruikt de Sugar Lift Hairspray van Wella (€8,95) en de Elnett Satin Extra Strong Hold van L’Oreal Paris (€11,49) wanneer hij mijn haar heeft geföhnd.”

Dat de ex-Spice Girl het lekker simpel houdt, blijkt dus wel weer. Zo kun je deze producten gewoon bij de dichtstbijzijnde drogist kopen. Dat wordt dus rennen!

Bron: Marie Claire, Woman and Home | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws