Glamour met een knipoog

Ka-ching! David en Victoria Beckham kopen gigantisch dure villa in Miami

David en Victoria Beckham strijken binnenkort neer in een indrukwekkende villa in het Amerikaanse Miami. Het stel heeft een gigantisch bedrag neergelegd voor hun nieuwe onderkomen...

David en Victoria Beckham

Het supersterren-koppel heeft een villa aan het water in Miami Beach weten te bemachtigen. Voor hun nieuwe stek legden ze tussen de 60 en 80 miljoen dollar neer! De verkoop is nog in behandeling, maar wordt volgens The Real Deal deze week afgehandeld.

Voor luxepoezen

Het nieuwbouwhuis van 12.552 vierkante meter beschikt over negen slaapkamers en dertien badkamers. En de faciliteiten liegen er niet om... Een spa, zwembad, serre, extra verblijven voor vrienden en familie, een bar, inloopkasten, verschillende kamers - zo'n miljoenen-villa met uitzicht op de baai zorgt ongetwijfeld voor onvergetelijke tijden in het zonovergoten Florida!

Voor een zwemsessie hoeft het koppel niet ver te lopen - het huis beschikt namelijk óók nog over een paar reflecterende zwembaden en een waterval. Tsja, zo is in shape blijven een eitje! Misschien wel het meest jaloersmakende van alles: de strakke gastronomische keuken met een drietal eilanden en een weelderige hoofdsuite voorzien van een luxe bad met dubbele wastafels en een ligbad!

Buitensporig prijskaartje

Niet alleen de luxe faciliteiten, ook de locatie van de villa draagt bij aan het buitensporige prijskaartje. De locatie is namelijk zeer gewaardeerd - voor andere huizen aan North Bay Road werden net zulke oogstrelende prijzen neergelegd. The Real Deal meldt dat miljardair Barry Diller en Diane von Fürstenberg een recordbedrag van 45 miljoen dollar hebben betaald voor een perceel van 1,5 hectare in dezelfde straat. Wow!

Voor erbij

De Beckhams bezitten al een penthouse in het One Thousand Museum. In 2020 kochten ze de stek voor 20 miljoen dollar. Een leuk optrekje voor erbij, zullen we maar denken! De oud-voetballer en de voormalig Spice Girl wonen al een tijdje in Miami, vermoedelijk vanwege het werk van David. Hij is mede-eigenaar van Inter Miami FC, de club die hij in 2018 oprichtte en waar Lionel Messi nu voor speelt.

Je betaalt dus wat, maar dan heb je ook wat... En met zo'n job is dat ongetwijfeld geen issue!

Celebrity
  • Sportnieuws, OK! Magazine, Robb Report, Vogue
  • NL Beeld