Exclusief! Romy Monteiro: 'De liefde kwam precies op het juiste moment'

Johnny, Henk & Ali over geld, vrouwen en geluk

Meer roem, meer geld, meer spullen? Johnny, Henk en Ali - niet geheel toevallig alle drie betrokken bij de nieuwe zangwedstrijd ‘We want more’ - vertellen waarvan zij nooit genoeg krijgen. En waar ze he-le-maal niks van moeten weten.
johnny de mol interview

Meer roem, meer geld, meer spullen? Johnny, Henk en Ali - niet geheel toevallig alle drie betrokken bij de nieuwe zangwedstrijd ‘We want more’ - vertellen waarvan zij nooit genoeg krijgen. En waar ze he-le-maal niks van moeten weten.

Henk Poort

De jeugd had volgens Henk Poort (64) geen idee wie hij was, totdat hij vorig jaar meedeed aan het tv-programma 'Beste Zangers'. Nu kunnen ze geen genoeg meer van hem krijgen.

Had jij als jonge knaap willen meedoen aan een zangwedstrijd?

"1988 heb ik meegedaan aan het Deutekom Operaconcours. Dat is de enige zangwedstrijd waar ik ooit aan heb deelgenomen. Ik vind eigenlijk niet dat zingen een competitie moet zijn. Ik ben dit vak niet ingegaan om bekend te worden, ik wil acteren en mensen met mijn stem vermaken. Dat is waar het voor mij om draait, niet om winnen of verliezen."

Waar was je in je jongen jaren aan verslingerd?

"Meisjes, haha. Voordat die in beeld kwamen, trainde ik vijf keer per week fanatiek. Ik deed aan voetbal, judo en karate. Daar kwam de klad in toen ik mijn eerste vriendinnetje kreeg. Zij vond het niet leuk dat ik bijna iedere avond weg was, daardoor ging ik steeds minder en uiteindelijk stopte het gewoon."

Johnny de Mol

Johnny de Mol (41) was altijd iemand van veel uitgaan, veel vrouwen, veel drank. Maar het beest lijkt getemd en leest tegenwoordig boeken op de bank.

Waar kun jij op het persoonlijke vlak geen genoeg van krijgen?

"In de afgelopen twee jaar heb ik twee kinderen gekregen, ik ben getrouwd, we hebben een hond en wonen op de hei. Zo'n setting heb ik altijd geambieerd. Het duurde even voordat het zover was, maar liever zo dan omgekeerd. Dat je op je 25ste al getrouwd bent met kids, maar eigenlijk nog moet gaan leven, Ik noem verder geen namen, haha."

Ben jij Rupsje Nooitgenoeg?

"Totaal niet. Los van mijn vrouw en kinderen is er niet veel waar ik niet zonder kan. Ik besef goed waar ik vandaan kom en dat ik in een bevoorrechte positie zit, waardoor het voor mij makkelijk praten is. Maar ik ben niet van dure klokken, merkdingen of gekke auto's. Voor Anouk geldt hetzelfde. Als je ons gezin drie maanden in een campertje zet, weet ik bijna zeker dat we ook blijven lachen."

Denk je wat kids betreft: we want more?

"Nee, dit was 'm, schitterend. We hebben met de oudste van Anouk erbij drie stuks, allemaal kerngezond en over een jaar of drie is iedereen uit de luiers. Dan kunnen we weer aan onszelf gaan denken."

Ali B (38) mag het leven graag vergelijken met een buffet. Er is heel veel lekkers, waarvan je naar hartenlust kunt opscheppen, maar je moet ook beseffen dat je niet alles kunt nemen.

Welke ambities staan boven aan je lijstje?

"Iedereen heeft verschillende rollen. Ik ben vader, ik ben rapper, ik ben tv-maker, ik ben zoon, ik ben vriend, ik ben echtgenoot. Al die rollen gaan samen met verschillende behoeftes."

Waar kun je nu niet zonder?

"Cliché, maar dat zijn natuurlijk mijn kinderen. Voordat ik dit interview inging, zat ik nog midden in een heftige stoeipartij met ze."

Denk je wat kinderen betreft ook: we want more?

"Nee, nee. We zijn compleet, joh. Anders gaan ze de boel terroriseren (lacht). Dat wil ik niet."

Ben je bang dat het publiek ooit zegt: we willen Ali niet meer?

"Ik ben me voorstellen dat er zo'n moment komt, maar daar ben ik niet mee bezig. Ik focus in mijn leven op wat ik kan geven, niet op wat ik krijg. Geven en krijgen zijn twee verschillende energieën. Die gaan niet samen."

Meer lezen over de mannen? Je leest het in de nieuwe Beau Monde. Nu in de winkels!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b6ff5c128e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws