De Franse Rivièra in hartje Amsterdam

Nu veel Nederlanders deze zomer het land niet zullen verlaten, brengt Sofitel Legend The Grand Amsterdam het vakantiegevoel naar de stad.

Hoewel we dolgraag willen vertoeven op buitenlandse stranden onder de snikhete zon, mogen we deze verlangens dit jaar opzij zetten en een fijne staycation boeken in ons eigen mooie land. Gelukkig heeft Sofitel Legand The Grand Amsterdam hier iets op bedacht.

Op woensdag 24 juni opende Sofitel Legend The Grand Amsterdam op haar historische binnenplaats 'The Grand Beach'. Een op de Franse Rivièra geïnspireerd strand en terras waar gasten in zomerse sferen genieten van een koud glas rosé of een frisse cocktail en Franse gerechten en hapjes. Tot en met 13 september blijft de binnenplaats omgetoverd tot heus zandstrand met verschillende zitjes – op anderhalve meter afstand uiteraard -, een bar en een dj die zorgt voor zomerse achtergrondmuziek. De opening van The Grand Beach valt samen met La Fête de la Musique, waarbij over de hele wereld in Sofitel-hotels de zomer gevierd wordt in Franse stijl. 

Nu veel Nederlanders deze zomer het land niet zullen verlaten, brengt Sofitel Legend The Grand Amsterdam het vakantiegevoel naar de stad. Op de grote binnenplaats van het historische pand is een zandstrand aangelegd en aangekleed als ware het een luxe beachclub in St.Tropez. Op de menukaart staan Zuid-Franse gerechten als verse kreeft of entrecôte met Béarnaisesaus en Franse frietjes en delicatessen als oesters, sardientjes en kaviaar. De rosé uit de Provence, champagne en cocktails bereid met Franse likeuren zijn heerlijk als aperitief, of voor bij een zwoele zomermiddag op het terras.

Neem plaats op een lounge bank, een intiem tafeltje voor twee of aan een van de hoge borreltafels en ervaar het ultieme vakantiegevoel in hartje Amsterdam. Alle zitjes hebben voldoende afstand van elkaar en de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en reiniging worden nageleefd.  

The Grand Beach is van 24 juni t/m 13 september dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. 

Beeld: Michael Graste 

Laatste nieuws