doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Foto: Bewijst dit dat Roxeanne & André Hazes de strijdbijl begraven hebben?

André Hazes over trouwen met Monique

"André heeft namelijk het gevoel dat hij eerst nog wat goed moet maken."
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Andre & Monique

De relatie van André Hazes en Monique Westenberg kent zijn pieken en dalen, dat weet iedereen zo langzamerhand.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het stel is alweer een tijdje happily in love, maar een huwelijk blijkt uit. "Ik heb namelijk het gevoel dat hij eerst nog wat goed moet maken", vertelt André in Dag Allemaal.

Op z'n knieën?

Wanneer de 26-jarige zanger gevraagd wordt naar een eventueel huwelijksaanzoek, is hij heel stellig: "Ik sta daar zeker voor open. Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen." Toch wil Dré liever even wachten tot Het Grote Moment. En vervolgt: "Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen."

Dit bericht bekijken op Instagram

Waar het om draait❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Afgelopen februari maakten André en Bridget Maasland bekend uit elkaar te gaan. Het tweetal was drie maanden met elkaar, maar het liefdesgeluk mocht niet baten. Ze gaven de media deels de schuld van het stuklopen van hun relatie. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten." Het werd De Breuk van het jaar genoemd en heel showbizzland was in rep en roer, "want, oh oh." André verraste vervolgens vriend en vijand door bij zijn ex Monique aan te kloppen en inmiddels zijn ze enkele maanden (weer) enorm gelukkig en happy met elkaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

Clip première “Een Doodgewone Man”❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Hoewel André Monique dus eerder aan de kant schoof, is hij dat nu niet meer van plan. Hij weet zeker dat hij met Monique wil blijven. "Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar", zegt hij stellig.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws