doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

“Als vanouds”: André en Roxeanne Hazes na 5 jaar herenigd

Een paar weken geleden ontmoeten de kinderen van broer en zus Hazes elkaar voor het eerst, maar nu begraven André en Roxeanne ook zelf de strijdbijl.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
andre en roxeanne

Eind juni plaatsten Roxeanne en Monique allebei aandoenlijke foto’s waarop hun kids spelend te zien zijn, maar nu blijkt dat ook Roxeanne en André elkaar inmiddels weer in de armen hebben gesloten. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Aan Privé vertelt Rox hoe de hereniging is verlopen, die plaatsvond nadat André haar uitnodigde om bij te praten. “We hebben een heerlijke middag gehad. Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest.” 

Altijd van André blijven houden

De reden dat het weer goed is gekomen? Dat zijn de kinderen: “Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed via WhatsApp. Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen.” Roxeanne geeft toe dat deze uitnodiging haar wel raakte. “Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem. Ze zijn beiden gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk. Heel fijn.” 

Een echte Hazes

En André? Ook hij is volgens zijn zus blij dat het contact nu weer goed is. “Hij is dol op Fender. Hij lijkt ook zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes.” 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws