Glamour met een knipoog

Roxeanne Hazes over trouwplannen: 'We gaan het ooit heel klein vieren'

Roxeanne Hazes is dolgelukkig met Erik Zwennes. De twee zijn al ruim zeven jaar verloofd, maar de bruiloft laat nog steeds op zich wachten. Komt die grote dag er überhaupt nog wel? 

Roxeanne Hazes en vriend

We kunnen gerust ademhalen - het liefdesleven van de tortelduifjes loopt nog op rolletjes! Op de vraag of het huwelijk nog op de planning staat, beantwoord Roxeanne openhartig: "Nou, ik hoop het wel. We zijn in 2025 acht jaar verloofd." Ze zit dus wel te wachten op de grote dag. Dat het er niet van komt, heeft meerdere oorzaken.

De boosdoeners

Het geld én een slechte timing zijn de grootste boosdoeners, vertelt Roxeanne aan Weekend. Toen Erik haar zeven jaar geleden ten huwelijk vroeg, hadden de twee wilde plannen. "Zoals een festivalterrein met alternatieve bands en eetkraampjes. Maar al snel ontdekten hoeveel geld dat wel niet kost en dachten we: is dat het nou echt waard?" Tsja, dat kunnen we wel begrijpen. "Sommigen zeggen dat het leuker is om verloofd te zijn dan getrouwd", voegt ze toe.

Trouwplannen

De reden voor het uitstellen van het huwelijk, was in eerste instantie de mentale gezondheid van Roxeanne. "Toen raakte ik zwanger, kreeg ik een miskraam, raakte ik weer zwanger, nou, toen die depressie."

Inmiddels hoeft voor Roxeanne de stempel 'Ik ben Eriks vrouw' er niet per se meer op: "Zo voelt dat al voor mij, dus het komt wanneer het komt. We zien wel. Maar dat we het in ieder geval ooit heel klein gaan vieren, dat is een ding wat zeker is. We begonnen met een groot idee: een festival organiseren. Nou, dat gaan we niet meer doen."

Depressie

De zangeres heeft een moeilijke tijd achter de rug. Na de geboorte van haar zoontje in 2018 kreeg ze een zware depressie. "Ik durfde niet naar buiten met Fender, bang dat er van alles zou gebeuren. Ik was continu bezig met: ademt hij nog wel? Dan was het eindelijk even stil en dacht ik: nu is hij dood", vertelde ze aan &C.

Niet alleen het moederschap, óók al het gedoe binnen de familie Hazes heeft zo zijn weerslag gehad op haar mentale gezondheid. Dankzij therapie is Roxeanne er gelukkig weer bovenop, maar de bruiloft laat waarschijnlijk nog even op zich wachten!

Celebrity
  • Shownieuws, AD, RTL Nieuws, &C, Kek mama
  • NL Beeld