Glamour met een knipoog

Social recap: zo zag de week van onze charmante celebs eruit!

Een wereld zonder social media is ondenkbaar, voor ons, maar zéker ook voor de celebs. Wij namen een duik in alle hoeken en gaten van het internet en verzamelden opvallende kiekjes van onze charmante celebrities.

Celebs op social media

De rich and famous uit binnen- en buitenland hebben niet stil gezeten en lieten dit maar al te graag zien op hun sociale mediakanalen. Zo sprak Cardi B haar fans aan op hun gedrag, bracht Madonna een lieflijk eerbetoon aan haar overleden broer en blikte Nicolette van Dam terug op een bijzonder weekend.

Madonna's hart huilt: "We sloten onze ogen en we dansten."

Ineens is Madonna geen superster meer, maar 'gewoon' een zus. Een zus in rouw om het verlies van haar broer, Christopher. Een zus die haar rouw deelt met de rest van de wereld. "Het is moeilijk om onze band uit te leggen. Maar het kwam voort uit het besef dat we anders waren en dat de samenleving het ons moeilijk zou maken omdat we de status quo niet volgden."

Christopher Ciccone, kunstenaar, binnenhuisarchitect en de jongere broer van Madonna is vorige week overleden aan de gevolgen van kanker - daar stond ze maandag bij stil met een prachtig bericht. "Opnieuw hielden we elkaars hand vast. We sloten onze ogen en dansten. Samen."

Wendy gaat met gerust hart aan het werk

Maandag was een bijzondere dag voor Wendy van Dijk. Na een lange, zware periode door de ziekte van haar dochter Lizzy, was de presentatrice voor het eerst aan het werk. "We mogen weer!" schreef ze op Instagram bij een korte video. "Eerste draaidag in de studio na toch een lange tijd. Gekkig. Maar zo blij dat het allemaal weer kan en met iedereen goed gaat." Wij zijn blij dat het zo goed gaat dat Lizzy weer naar school kan!

Justin Timberlake blaast show af

Justin Timberlake stelde gisteren onverwachts zijn concert uit vanwege een mysterieuze blessure. "Ik ben zo teleurgesteld", schreef hij. Verdere details over de blessure maakte hij niet bekend. Fans reageerden verrast en wensten de zanger veel sterkte.

Nicolette blikt terug op bijzonder weekend

Een maand geleden zwaaide Nicolette van Dam haar dochter Lola-Lily met tranen in haar ogen uit op haar eerste dag van de middelbare school. Na de eerste maand middelbare genoot het duo van een één-op-één-weekendje. "Liefste Lola zit er al helemaal lekker in. Extra genieten om dan samen even weekendje 1 op 1 te hebben. Uitgebreid de tijd om écht goed te kletsen en te knuffelen. Heerlijk op de hotelkamer blijven met een kleimaskertje, pizza op bed en film kijken. Maar ook tussendoor gedisciplineerd huiswerk maken", schreef ze.

Cardi B slaat terug

"Dit is hoe mijn lichaam er ECHT UITZIET... Ik wil dat jullie allemaal gaan denken met jullie hersenen." Cardi B reageert op de geruchten over een ingreep die ze zou zijn ondergaan, nog geen maand na het verwelkomen van haar derde kindje. De moeder van drie slaat hard terug. "Jullie prezen mijn lichaam een ​​paar dagen geleden en nu denken jullie allemaal dat ik ben geopereerd binnen 2 dagen tijd?" Groot gelijk heeft ze!

Kortom, er was weer genoeg te beleven in social medialand! Wij wachten geduldig af wat de celebs ons de komende dagen gaan voorschotelen.

Celebrity
  • Page Six, RTL Boulevard, BuzzFeed