doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Tips & Tricks: Dit zijn dé make-up tips van de hertogin van Sussex

De perfecte volgorde om je gezichtsmake-up aan te brengen

Maak je aantekeningen? Zo stap je flawless de deur uit.
.
Gigi Hadid

Vraag jij je ook altijd af wat nu echt de juiste en meest effectieve manier is om je make-up aan te brengen?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Beau Monde heeft voor eens en voor altijd voor jou de juiste stappen op een rijtje gezet, zodat je voortaan altijd flawless de deur uitgaat! Maak je aantekeningen?

1. Reinigen

First things first! Na het reinigen is al het vuil van je gezicht af, zodat je je make-up op een egale en schone huid kunt aanbrengen. Dit geeft een mooier effect. Gebruik daarna eventueel nog een tonic/toner voor mooie, egale poriën.

2. Crèmes

Dit is het juiste moment om oog- en gezichtscrèmes aan te brengen. Onder de make-up kan het goed zijn werk blijven doen en je huid blijven beschermen tegen vuil en andere factoren van buitenaf. Laat de crèmes even inwerken voor je met de volgende stap verder gaat.

3. SPF

Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon, en om extra rimpels te voorkomen, is het een must! Gebruik dit over je dagverzorging, maar onder je make-up voor het beste resultaat. Laat ook dit even intrekken.

4. Primer

Een primer is bedoeld als onderlaag voor de make-up, zodat dit niet gaat glijden over je gezicht. Het houdt alles dus de hele dag op zijn plek, en zorgt ook nog eens voor een egaal effect.

5. Foundation

Als alle huidverzorging erop zit, is het tijd voor foundation. Je maakt een basis voor de rest van de look. Alle plekjes en onzuiverheden worden zo gemaskeerd. Mocht je niet zo'n fan zijn van foundation, bestaan er genoeg andere alternatieven: BB-cream, CC-cream, tinted moisturizer en ga zo maar door.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

6. Concealer

Toch nog wat puistjes, donkere kringen of andere onzuiverheden die door de foundation heen komen? Deze kun je wegwerken met concealer. Het is niet aan te raden om de concealer onder je foundation aan te brengen, omdat deze dat wordt weggevaagd op het moment dat je je foundation aanbrengt.

7. Poeder

Om alles even de fixeren voor de rest van de dag is er poeder nodig. Zo blijft de make-up nóg beter zitten en matteert het je gezicht, waardoor je niet gaat glimmen.

8. Eerst bronzer, dan blush

Begin met bronzer om wat kleur in het gezicht te brengen. Maak dit af met blush op de appeltjes van je wangen. Om glowy voor de dag te komen: highlighter! Ons motto: hoe meer, hoe beter.

9. Oogschaduw, dan eyeliner en dan pas mascara

Wissel je deze volgorde om, dan wordt het een kliederboel. Door het op deze volgorde te doen, krijg je het mooiste effect.

10. De wenkbrauwen

Als alles op zijn plek zit, kun je de wenkbrauwen gaan vormgeven. Als laatste kun je het geheel nog afmaken met een fixeerspray zodat je de hele dag zorgeloos door kan en je make-up op zijn plek blijft zitten.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws