doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zo gaat het nu écht tussen Meghan Markle en BFF Jessica Mulroney

De soap getiteld Meghan en Jessica Mulroney continues…
.
jessica mulroney

Jessica Mulroney heeft zich uitgesproken over de status van haar vriendschap met BFF Meghan Markle. De afgelopen tijd is er veel geschreven over de vriendschap, nadat Jessica betrokken raakte bij een racisme-rel.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Deze rel zorgde er onder andere voor dat ze werd ontslagen bij Good Morning America en ook werd de stekker getrokken uit haar eigen reality programma I Do, Redo.

Peetouder van Archie

De rel zou Meghan in een lastige positie hebben geplaatst, omdat ze zelf bekend staat als iemand die zich inzet voor inclusiviteit en gelijkheid, maar ze is ook erg hecht met Jessica, die zelfs een van de peetouders van haar zoon Archie is. Daarom besloot Jessica dit weekend om via haar Instagram-pagina een update te geven over de status van de vriendschap.

Jessica geeft een update

“Ik ga dit één keer uitleggen”, begon de styliste haar bericht. “Meghan en ik zijn familie. Ze is de liefste vriend en vraagt iedere dag hoe het met me gaat. De roddelpers-cultuur is belachelijk. Het creëert leugens en pijnlijke verhalen. Moedig dit niet langer aan.” Ze besluit haar update kort maar krachtig: “done.” Jessica’s Instagram staat inmiddels op privé.

Het is niet de eerste keer dat Jessica zich (via een omweg) uitlaat over geruchten dat haar vriendschap met Meghan is beëindigd. In juli ontkrachtte haar man, Ben Mulroney, een artikel waarin werd geschreven dat Jessica Meghan non-stop zou bellen. Op die manier hoopte ze de vriendschap te redden. Ook zou Jessica een openhartig boek aan het schrijven zijn. Over beide geruchten schreef Ben op Twitter: FALSE. Zelf heeft Meghan zich niet publiekelijk uitgelaten over de geruchten.

Jessica en Meghan (bron: BrunoPress)
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws