Dit zijn de bizarre dieetgeheimen van deze 7 celebs

De eetgewoonten die deze beroemdheden erop nahouden zijn op z’n zachtst gezegd opmerkelijk.

Zelfs Brad Pitt zijn betekent niet dat je lekker kunt eten wat je wilt. Ook celebs moeten gewoon werken voor een gezond lijf. Zie je het voor je? Beyoncé die eens even lekker uitbuikt met haar spijkerbroek half open? Dat gebeurt ongetwijfeld (hopelijk), maar zij en andere sterren houden er ook behoorlijk opmerkelijke dieetgeheimen op na.

1. Beyoncé

Om dan ook maar gelijk af te trappen met Queen B: toen ze voor haar hoofdrol in Dreamgirls wat kilo’s moest kwijtraken, deed ze dat door middel van een master cleanse. Dit is een zevendaagse sapkuur waarbij je niets anders drinkt dan een mix van water, citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Eten is er die week even niet bij. Tegenwoordig pakt B het anders aan. Ze eet nu geregeld een paar weken veganistisch.

2. Lady Gaga

Lady Gaga volgt schijnbaar het whiskydieet (gelijk Googlen straks). Je mag hierbij whiskey drinken wanneer je maar wilt en je combineert het met koolhydraatarme maaltijden. Je moet er wel bij bewegen, maar dat helpt dan gelijk tegen de kater. Win-win

Dit bericht bekijken op Instagram

Artist life 🤟🚨

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

3.Gwyneth Paltrow 

Gwyneth Paltrow is niet vies van een experiment op z’n tijd, maar wat haar figuur betreft, hanteert ze altijd dezelfde methode: elimineren. Dat betekent dat ze gluten, zuivel en rood vlees gedurende 21 dagen laat staan. Na zo’n periode is ze naar eigen zeggen helemaal gereinigd én afgevallen.

Lees verder op de volgende pagina.

Laatste nieuws