doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

'Harry en Meghan zijn dankzij corona weer hechter met Britse royals'

Tot op heden hebben we maar weinig voordelen aan het coronavirus en de bijbehorende lockdowns kunnen ontdekken, maar toch zijn er ook mooie momenten. Dit geldt ook voor Harry en Meghan.
.
harry meghan

Entertainment Tonight meldt namelijk dat Harry en Meghan tot rust zijn gekomen in het Amerikaanse Montecito, waar ze sinds een paar maanden met hun zoontje Archie wonen. Deze rust in het leven van het stel zou ertoe geleid hebben dat de banden met de koninklijke familie weer verbeterd zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Een bron vertelt aan de Amerikaanse site: “Ze zijn heel enthousiast over de verschillende projecten waaraan ze werken en de familie spoort hen daar ook toe aan, al worden er andere dingen beweerd in de tabloids. Met name Harry heeft het gevoel dat Meghan iets in hem heeft wakker gemaakt als het op minderheden aankomt. Hij wil zich helemaal voor die groepen gaan inzetten.”

Zoeken naar balans

De bron voegt toe: “Voor elke jonge familie is het zoeken naar de juiste balans, maar Harry en Meghan denken nu op het juiste spoor te zitten en zijn vastberaden om hun werk goed te doen. Er komt de aankomende maanden nog veel meer van hen naar buiten.”

Eerder werd al bekend dat de Sussex’jes een deal hebben gesloten met Netflix, waar een heuse reality show wellicht onderdeel van is (fingers crossed!). Ook zijn ze te horen in hun eigen podcast en werkt het stel samen met de Pakistaanse activiste Malala Yousafzai.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws