doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Exclusief! Sylvie Meis over huwelijk: 'Goede mannen zijn authentiek en spelen geen spelletjes'

Met een diamanten trouwring aan haar vinger en de wereld aan haar voeten, stapt Sylvie Meis het volgende hoofdstuk binnen.
@media (max-width: 679px){#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d32c63528a8 img{#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d32c63528a8 img{#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d32c63528a8 img{#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d32c63528a8 img{#fig-60d32c63528a8 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Sylvie Meis

Nu haar droombruiloft in Bella Italia bezegeld is en de wittebroodsweken ten einde zijn, maakt Sylvie Meis (42) zich op voor haar nieuwe leven met Niclas Castello. Een mediaschuwe man versus een spotlightliefhebbende vrouw, het is ’n interessante combinatie. “Hoeveel ik ook van hem hou, ik geef mijn onafhankelijkheid niet op.”

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Met een diamanten trouwring aan haar vinger en de wereld aan haar voeten, stapt Sylvie Meis het volgende hoofdstuk binnen. Dat belooft weer een pageturner te worden, want slaapverwekkend is het nooit in ’t rijk van de succesvolle zakenvrouw.

Sylvie en Niclas werden in juni 2019 aan elkaar gekoppeld op de miljoenenbruiloft van model Barbara Meier en ondernemer Klemens Hallmann in Venetië. “Hij heeft me veroverd, klassiek veroverd. Goede mannen zijn authentiek en spelen geen spelletjes,” aldus Sylvie. Een week na de bruiloft volgde hun eerste date, vier maanden later deed hij haar een aanzoek. Hun liefdesverhaal werd in september, drie maanden later dan gepland door Covid-19, bezegeld met een vierdaagse Traumhochzeit. Locatie: Villa Cora, een vijfsterrensensatie in Florence compleet met rozentuin, Evita-balkon, gespiegelde balzaal, kroonluchters en trompe-l’oeil plafonds. Aantal jurken: minstens vijf. Met als klapstuk Sylvies met de hand geparelde Galia Lahav-robe (kosten: 28.000 euro) waar ontwerper Sharon Sever maandenlang op heeft geploeterd.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Het moment suprême: 70 gasten waren er getuige van hoe het stel ‘Yes I do’ uitsprak onder een prieeltje in de rozentuin van het hotel. “Ik wil voor jou de beste vrouw zijn die je je maar wensen kunt,” sprak Sylvie uit terwijl ze werd belaagd door een zwerm paparazzi. Daardoor kregen we de mediaschuwe Niclas, die zijn gezicht op de officiële trouwfoto’s halsstarrig verborg, toch nog in vol ornaat te zien. Na een chic diner ’s avonds barstte de clubavond los, die voor de wildste genodigden eindigde met een duik in het zwembad. “Een droom dat ik je eindelijk de mijne mag noemen,” schreef Sylvie op social media. “Van alle belangrijke momenten die we door de jaren heen hebben gevierd, staat deze dag met stip op 1.” Hoe ze hun twee zo verschillende levens (zij volop in de spotlights, hij bijzonder gesteld op zijn privacy) in de toekomst moeten verenigen, dat zal nog spannend worden…

Verwacht wordt dat de vaste standplaats van de newlyweds Hamburg zal blijven, waar ze sinds de quarantaineperiode samen vertoeven en ook al op huizenjacht zijn geweest. Vanuit daar zitten ze op drie uur rijden van Sylvies zoon Damián, die deze zomer tot haar grote verdriet naar zijn vader, Estavana Polman en halfzusje Jesslynn in Denemarken verhuisde om te gaan voetballen bij Esbjerg. Nu het feestgedruis voorbij is en het gewone leven weer is begonnen, zal de impact daarvan pas echt duidelijk worden. Sylvie: “Ik ben nu in de situatie dat Damián het nest heeft verlaten en voetbal speelt in Denemarken. Voor mij breekt er een nieuwe fase aan. En dat was een grote ommezwaai.” Ook vertelde ze een week lang te hebben gehuild. Dag en nacht. Op het vliegtuig, in het hotel, met Damián op schoot, met Rafael aan de telefoon.

Die openhartigheid is kenmerkend voor de ‘nieuwe’ Sylvie. Niet langer wil ze zich conformeren aan het door de buitenwereld geïdealiseerde plaatje van haar. “Wat ik af en toe merk, is dat mensen zeggen: ze is altijd zo perfect. En dat bedoelen ze niet als compliment, maar als kritiek. Het is iets waar ik me voor moet verontschuldigen.” En daar heeft ze de afgetrainde buik vol van. Want wat moet ze dan? In een afgetrapte joggingbroek en met ontploft kapsel een Werbung van @greatlengths of @edel_optics de wereld in slingeren? Sylvie: “Ik denk dat mensen dat wel eens onderschatten bij mij: dan komt die televisie-lach en is de wereld weer in orde. Ik heb ook mijn zware dagen, maar wil graag het beste uit mezelf halen. Dat is mijn motivatie, elke dag weer.”

Meer lezen van dit interview? Je leest 't in de nieuwste Beau Monde!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws