Is dít het geheim voor een goede nachtrust?

Sweet dreams! Een succesvol leven begint bij goede slaap.

Een drankje dat een natuurlijk slaapproces garandeert? Willen we álles over weten.

Een succesvol leven en dagbesteding begint bij een goede portie slaap. Want wie zijn wakkere tijd optimaal wil benutten, zal vooral ook een goed slaapritme moeten hebben. SIP.Sleep wil je helpen bij het vinden van een ontspannen avondritueel en een gezonde, natuurlijke nachtrust.

View this post on Instagram

Veel mensen vinden het lastig om voldoende uren te slapen en een goed slaapritme te vinden. Het hebben van een vast avondritueel kan je hierbij helpen. Met een vast avondritueel bouw je de spanning in je lijf af en ga je met een relaxed gevoel naar bed. Hierdoor zal je ook eerder in slaap vallen en beter slapen. Met als resultaat dat je de volgende dag meer energie hebt, dus een betere focus en een hogere productiviteit. Om te starten met je avondritueel drink je een SIP'je 40-45 minuten voor je gaat slapen. Doe al je schermen uit en leg je telefoon weg. Nog to do's of gedachtes in je hoofd? Schrijf dit van je af in een journalboekje om je hoofd leeg te maken. Dim de lichten in je kamer en steek een kaarsje aan. Als je in bed ligt kan je nog een slaapmeditatie toepassen. Je zal vanzelf merken dat je rustig wordt en je heerlijk in slaap valt. Meer tips om je slaapkwaliteit te verbeteren? Kijk dan dinsdag naar onze gratis webinar! (Link in bio) #avondritueel #slaapmeditatie #mediteren #nachtrust #slapen #slapeloosheid #avondritueel #meditatie #beterslapen #stressfree #rust #gezondheid #mindful #zelfzorg #vegan ⁠#slaaptips #beterslapen #weekend #bijslapen #uitslapen #energiek #energie #productiviteit #yoganl #yoga #yoganidra #ontspanning #slaapritme #success #happylife #happymind #geluk

A post shared by SIP.Sleep (@sip.sleep) on

SIP.Sleep is een drankje waarmee het natuurlijke avondritueel in gang wordt gezet. Door de toevoeging van diverse ingrediënten die het natuurlijke slaapproces ondersteunen, zorgt het ervoor dat het lichaam een seintje krijgt dat het zich klaar moet maken om te gaan slapen. Het lichtzoete drankje is caloriearm, vegan, bevat geen suikers en zorgt er ook niet voor dat je duf of moe wordt. Wel zorgt het goedje – zeker in combinatie met een ontspannen avondritueel – ervoor dat je eenmaal in bed sneller in slaap valt, beter doorslaapt en ’s ochtends uitgerust en fris weer wakker wordt. Dat willen we allemaal toch?!

De hoofdingrediënten van SIP.Sleep zijn het lichaamseigen aminozuur L-Glycine, valeriaanwortelextract en passiebloemextract. Hiernaast bevat SIP.Sleep magnesium en vitamine B6. De diverse ingrediënten bevorderen het natuurlijke slaapproces en hebben elk hun eigen effect op het lichaam. Valeriaanwortel- en passiebloemextract hebben een rustgevend effect, verminderen gevoelens van spanning en angst en zijn werkzaam tegen slaapverstorende spierkrampen. Het aminozuur L-Glycine zorgt onder andere voor een lichte daling van de lichaamstemperatuur, waardoor het lichaam het signaal krijgt dat het tijd wordt om in slaap te vallen. Voor een optimaal effect wordt het onderdeel van een vast avondritme en wordt een volledig blikje 45 tot 60 minuten voor het slapengaan gedronken.

Om het belang van goede slaap te benadrukken, wordt er vanavond 20:00 (dinsdag 3 november) een gratis online live webinar georganiseerd. Een slaapexpert vertelt over het belang van een goed avondritueel en alle ins & outs op het gebied van sweet dreams. “Een succesvol leven begint bij goede slaap.”

SIP.Sleep is nu verkrijgbaar in de webshop van SIP in een verpakking van 6, 12 of 24 stuks vanaf €2,- per blikje.

Bron: SIP.Sleep | Beeld: iStock

Laatste nieuws