doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Royal Beauty: Zo creëer jij in een paar stappen de ultieme wetlook van Màxima

Zó krijg je een stralende huid in maar 6 stappen

In 6 stappen leggen wij je uit hoe jij deze frisse look gemakkelijk kunt nabootsen.
.
stralende huid in zes stappen

Een naturelle look met een prachtige, zacht glanzende huid.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

In 6 stappen leggen wij je uit hoe jij deze frisse look gemakkelijk kunt nabootsen.

Egaal in een handomdraai

We beginnen met een egale huid. Een huidje zonder onzuiverheden en plekjes geeft ons net dat extra beetje zelfvertrouwen. En met wat lichte foundation, BB-cream of een tinted moisturizer creëer je in een handomdraai de naturelle look waar we 't over hebben. Meng deze met je primer, breng met stipjes aan op de huid en werk uit met een kwast of vochtig make-up sponsje, voor een extra dewy effect.

Op je appeltjes

Bij een naturel look kan een gezonde blos niet ontbreken. Deze creëer je door een blush op de appeltjes van je wangen aan te brengen. Houd het subtiel en geef door de zachte tint wat kleur aan je gezicht.

Wenkbrauwen

Wat wenkbrauwen betreft: houd het zo natuurlijk mogelijk. Shape met een pincet de verdwaalde haartjes en kleur met een potloodje in waar nodig, Kam ze vervolgens in jouw gewenste vorm met een borsteltje en gebruik wenkbrauwgel om ze mooi in vorm te houden. En je hoeft je de gehele dag niet druk te maken om je wenkies.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Hét geheim

Om zo'n glowy en dewy finish na te bootsen is een highlighter hét geheim. Breng je favoriete highlighter aan op je jukbeenderen, neusbrug, kin en onder je wenkbrauwen. En voila: een schitterende én gezonde gloed op je huidje.

Finishing touch

Om ervoor te zorgen dat alles nog steeds netjes op heur plaats zit als je 's avonds weer thuis komt, gebruik je een settingspray om je look te behouden.

Vitamines

Een mooie huid begint van binnenuit, dus een gezond en gevarieerd voedingspatroon is enorm belangrijk. De juiste vitamines zorgen voor een healthy lichaam, een mooie huid en glanzende lokken. In veel crèmes zitten tegenwoordig vitamines. Maar is dit voldoende? Wij leggen het je uit in dit artikel.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws